kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
CESETLERİ ARAÇTA SIKIŞTI Şile’deki kazada araç içinde sıkışan Hacer Öneren, kızı Ece Özkan ve Cemile adlı misafirlerinin cesetleri itfaiye tarafından çıkartarak Şile Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Yağmurla gelen kazalarda 4 ölü

Yalçın BEL - Müslim SARIYAR MERKEZ
Öğleden sonra başlayan yağmur, kazaları da beraberinde getirdi. TEM'de 27 araç birbirine girdi, bir kamyon Kavacık Köprüsü'nden uçtu. Şile'deki kazada 3, Bakırköy'dekinde ise 1 kişi hayatını kaybetti..
İstanbul'da öğleden sonra bastıran sağanak yağmur sonucu trafik altüst olurken, meydana gelen kazalarda 4 kişi hayatını kaybetti, bir sürücü de ağır şekilde yaralandı. İlk kaza TEM Otoyolu üzerinde meydana geldi. Çamlıca Gişeleri'nden İstanbul istikametine giden araç sürücüleri, bir anda etkili olan sağanak yağmur nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek zincirleme kazaya neden oldu. 27 aracın birbirine girdiği kaza nedeniyle TEM Otoyolu trafiğe kapandı. Kazalarda, şans eseri ölen olmazken, çok sayıda araçta hasar meydana geldi. Bazı araç sürücüleri hafif şekilde yaralandı. Beykoz Kavacık'ta ise, Ümit Çalışkan yönetimindeki hafriyat kamyonu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kavacık Köprüsü üzerinden TEM Otoyolu'na uçtu. Ters dönen kamyon içerisinde sıkışan ve ağır yaralanan Çalışkan, hastanede tedavi altına alındı.

KAMYON ŞOFÖRÜ GÖZALTINDA
Şile Otoyolu Üvezli Köyü Mevkisi'nde meydana gelen kazada çimento taşıyan kamyonla bir otomobil çarpıştı. Otomobilde bulunan Hacer Öneren (45) ile 16 yaşındaki kızı Ece Özkan ve Zonguldak'tan misafirliğe gelen Cemile isimli arkadaşı hayatını kaybetti Kamyon şoförünü Bedrettin Örs gözaltına alındı. Bakırköy Veliefendi Yolu'nda ise üç otomobil ile bir askeri araç birbirine girdi. Askeri kamyonun çarptığı otomobilin sürücüsü Ali Koç (35) hayatını kaybederken kaza nedeniyle şoka giren bir er hastaneye kaldırıldı.
Haberin fotoğrafları