kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Litrelerce su boşa aktı!

Yeni Haber
Beşiktaş Barbaros Mahallesin'de patlayan su borusundan havaya fışkıran su yaklaşık 2 saat boyunca boşa aktı. Olay yerine bir kaç saat sonra gelen İSKİ, boruya giden suyu kısa sürede kesti.

Beşiktaş Barboros Mahallesi Akdoğan Sokak Abbasağa Parkı yanında bulunan 2 katlı iş yeri deposuna giden su borusu, saat 03:30 sıralarında patladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, su borusundan yaklaşık 10 metre yükseğe fışkıran su ile karşılaştı. Yapılan incelemede iş yerinin borusunun dışarıda olduğu belirlendi ve İSKİ'ye bilgi verildi. Polis İSKİ ekiplerini beklerken sokaktan geçen bazı uyanık vatandaşlar da otomobilleri ile fışkıran suyun altına girerek, araçlarını ücretsiz yıkadı.

Uzun süren beklemenin ardından saat 05:30 sıralarında İSKİ ekibi Barbaros mahallesine geldi. Patlayan boruyu incelemek isteyen İSKİ görevlisi, geç kalma nedenlerini soran basın mensuplarına tepki gösterdi. Görevli patlayan borudan fışkıran suyu bir kaç dakika içinde kesti. Görevli basın mensuplarının borunun niçin patladığı yönündeki sorusuna ise "boru dışarıda kaldığı için soğukta ve sıcakta yıpranıyor. Bunun için patlıyor." dedi.

CHA