kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Özay hastanenin acil çıkışından minibüse bindirildi.

'Sen mi azmettirdin' sorusu bayılttı

Ali BALCI - Rıdvan TEZEL - Veli SARIBOĞA - Önder Ş
Akmerkez'deki çatışmayla ilgili gözaltına alınan Tuğba Özay, sorguda sık sık yöneltilen 'Sen mi azmettirdin' sorusu üzerine sinir krizi geçirdi. Gece hastanede sakinleştirici serum verilen Özay, tekrar Emniyet'e gönderildi..
İstanbul Etiler'deki alışveriş merkezi Akmerkez'de meydana gelen silahlı kavga ve yaralama olayına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan manken Tuğba Özay, önceki gece saat 24.00 sıralarında Emniyet'te sinir krizi geçirdi. İşadamı sevgilisi Akın Büyükoğlu'ndan ayrılmak için, yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Yaşar Öz'ün sağ kolu olarak kabul edilen Abdülcabbar Kibaroğlu'nu devreye sokan; iki grup arasında silahlı çatışma çıktığı için gözaltına alınan Özay, gece polis tarafından hastaneye kaldırıldı.

SAKİNLEŞTİRİCİ VE SERUM ALDI
Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ünlü mankene, sakinleştirici ilaç ve serum verildi. Doktorların ağır bir sinir krizi geçirdiğini belirttiği Özay, geceyi hastanede geçirdi. Özay, dün 12.45'te, bir polis minibüsüne bindirilerek, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Özay, Kelepçe takılmayan ve hayli bitkin görünen ünlü manken, gazetecilerin sorularını yanıtlamadı. Fotoğraf çekilmesini engellemek için polis aracının hastane girişine iyice yaklaştırıldığı dikkat çekti.

'TATLILIKLA BİTSİN İSTEDİM'
Özay'ın bayılmasında sorguda "Rulet Operasyonu" kapsamında gözaltına alınan şahıslarla ilişkisi ve "Kibaroğlu'nu bu olaya karışması için sen mi azmettirdin" diye sorulmasının etkisi olduğu iddia edildi. Özay'ın "Azmettiricilik gibi bir amacım olmadı. Olayın tatlılıkla halledilmesi için girişimde bulundum" dediği öğrenildi. Kibaroğlu'nu yardım için aradığında yanında menejeri Kadir Şen'in de olduğunu söylemesi üzerine Şen de polise ifade verdi. Şen'in, Özay'ın eski sevgilisi tarafından tehdit edildiğini doğruladığı, Savaş K., isimli bir arkadaşından yardım istediğini, Savaş'ın ve Kibaroğlu'nun da Büyükoğlu'nu aradıklarını anlattığı belirtildi.