kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Bir yıl önce mali müşavir olan R.K.'ya rozet takılmıştı.

Tecavüz bebeğini boğarak öldürdü

İsmet ACAR MERKEZ
Bilecik'te tecavüze uğrayan mali müşavir kadın evde doğurduğu bebeğini öldürdü. Gerçek, genç kadının kanaması durmayınca hastanede ortaya çıktı..
Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde kanama şikâyetiyle eşi tarafından hastaneye kaldırılan 33 yaşındaki mali müşavir R.K.'nin ifadesi şüpheli bulununca 'tecavüz sonucu doğdu' dediği bebeğini havasız bırakarak öldürdüğü anlaşıldı. Pazaryeri ilçesinde mali müşavirlik bürosu bulunan 33 yaşındaki R.K., iki gün önce Eskişehir'de astsubay olarak görev yapan 36 yaşındaki eşi Saadettin K.'yı telefonla arayarak, kanaması olduğunu söyledi. İzin alarak Pazaryeri'ne gelen Saadettin K., genç kadını Eskişehir'deki askeri hastaneye götürdü. Muayene edilen kadının vajinasında yırtık belirleyen doktorlar, kanama konusunda herhangi bir neden göstermeyen R.K'nın durumundan şüphelenerek polise bildirdi. Olaya el koyan polis ekipleri, bir yıllık mali müşavir olduğu öğrenilen R.K.'nın ifadesine başvurunca, korkunç gerçek de ortaya çıktı. Genç kadın, Pazaryeri'ndeki evinde kendi başına doğum yapmıştı ve bebeği bir poşete koyarak ölümüne neden olmuştu. Bebeğin cesedi de hastaneye geldikleri aracın bagajındaydı.

BİR YILDIR İLİŞKİM OLMADI
R.K.'nın polise "9 ay önce büromda çalışırken tanımadığım birinin tecavüzüne uğradım. Hamile kaldığımı anladım. Utancımdan kimseye söylemedim. Bebek doğunca da poşete koydum" diye ifade verdiği öğrenildi. Tedavisi devam eden ve gözetim altında tutulan kadının eşi Saadettin K., eşiyle aralarının uzun süredir bozuk olduğunu, bir yıldır da eşiyle ilişkisinin olmadığını söyledi. Eşi kendisini almaya geldiğinde kadının, yeni doğan kız bebeğin cesedini eşyasıyla birlikte bagaja koyduğu anlaşıldı. Eşinden 7 yaşında bir kızı olan genç kadının zaman zaman Pazaryeri'ndeki Meslek Yüksek Okulu'nda muhasebe dersleri verdiği öğrenildi.