kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Alkollü sürücüden motosiklet cinayeti

Fatih ŞENDİL-Tolga TEKİN-Alp ARBAK/MERKEZ
Alkollü sürücünün kullandığı otomobil, motosiklete çarptı. Kazada motosikletteki iki üniversite öğrencisi ile otomobildeki bir yolcu öldü..
İLİŞKİLİ HABERLER
Alkollü sürücüden motosiklet cinayeti
Feci kaza, önceki gece İzmirÇeşme Otobanı'nda meydana geldi. İki sevgili İrem Uygur (20) ile Mete Oymaklı (26), geçtiğimiz pazar sabahı, hem denize girip iyi vakit geçirmek hem de dalmak için, motosikletlerine binip Seferihisar Sığacık'a gitti. Bütün gün denizin derinliklerinin tadını çıkaran sevgililer, akşam saatlerinde dönüş için yola çıktı. Çeşme Otoyolu Uzundere Kavşağı'na geldiklerinde, Aydın yönüne giden 2.73 promil alkollü dekorasyoncu Mümin İduğ yönetimindeki 35 DNZ 71 plakalı otomobil, iki sevgilinin olduğu 35 DPD 66 plakalı motosiklete arkadan çarptı.

İKİSİNDE DE KASK VARDI
Kazada motosiklet yaklaşık 30 metre sürüklendikten sonra yol kenarındaki bariyerlere çarparak hurda yığınına döndü. Her ikisi de kask takan İrem Uygur ile Yaşar Mete Oymaklı ise şarampole uçarak feci şekilde can verdi. Alkollü sürücü İduğ'un yanında oturan Konak Belediyesi Temizlik İşlerinden emekli Baki Yasin de aynı kazada olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobil sürücüsü İduğ ile araç içinde bulunan Edip Dirincanoğlu, İrfan Karagöz ve Salih Çadak ise yaralandı. Otomobilden bira şişeleri çıkarken, polis alkollü İduğ'u sedyeyle hastaneden çıkarıp gözaltına aldı. Bodrumlu gazeteci Yiğit Uygur ile eşi Cemile Uygur'un tek çocuğu olan İrem Uygur'un ölümü, ailesini yasa boğdu. Genç kız dün gözyaşları arasında defnedildi.
Haberin fotoğrafları