kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Cinnet getiren polis meslektaşını öldürdü

Mehmet YILDIRIM MERKEZ
Borçları yüzünden bunalıma giren polis, karısını bıçakla yaraladı, karşılıklı kefil olduğu meslektaşını tabancayla öldürdü. Seken kurşunlardan başka bir polis de yaralandı..
Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde cinnet getiren polis memuru Nahsan Kılıç, tartıştığı karısını bıçakla yaraladıktan sonra polis lokaline giderek bir meslektaşını tabancayla vurarak öldürdü. Korkunç olay önceki gece saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İki yıl önce İstanbul'dan Bozova İlçe Emniyet Amirliği'ne atanan Nahsan Kılıç'ın (33), borçları nedeniyle psikolojik sorunlar yaşadığı bildirildi. Nahsan Kılıç, bir süre önce meslektaşı Kazım Sabancı ile karşılıklı kefil olarak 10 bin YTL kredi çekti. Ancak aynı miktarda kredi çeken Sabancı, geri ödemesini yapabilirken, Nahsan Kılıç kredisini ödeyemedi.

BUNALIMA GİRDİ
Bu nedenle bunalıma girdiği belirtilen Nahsan Kılıç, polis lojmanlarındaki evinde önceki gece eşi Fatma Kılıç (31) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çılgına dönen polis memuru Nahsan Kılıç, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla karısını bıçakladı. Genç kadın, kanlar içerisinde yere yığılırken, öfkeli memur, beylik tabancasını da alarak aynı binanın alt katında bulunan polis lokaline gitti. Nahsan Kılıç, burada meslektaşı Kazım Sabancı'yı tabancayla vurarak öldürdü. Seken kurşunun isabet ettiği polis memuru Mehmet Emin Kahraman ise sağ bacağından yaralandı. Öfkeli polis memuru Kılıç, elindeki tabancayla meslektaşlarını tehdit ettikten sonra lokalden kaçarak kayıplara karıştı.

ARANIYOR
Ambulansla Bozova Sağlık Merkezi'ne kaldırılan yaralılar Fatma Kılıç ile Mehmet Emin Kahraman ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların Kaçan polis memuru Kılıç'ın otomobili, Birecik'te terkedilmiş olarak bulundu.