kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sarkozy 'hıncını' medyadan çıkardı

Sarkozy, dün fotoğraflarını çeken gazetecileri "haşladı"! Bu da yetmedi teknesini üzerlerine sürdü, fotoğraf makinelerini ellerinden alıp yere attı.....
ABD'de yaptığı tatil nedeniyle tepki alan Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, hırsını Amerikalı gazetecilerden çıkardı! Sarkozy, tekneyle dolaşmaya çıktığı sırada fotoğraflarının çekildiğini fark edince sinirlendi. Tekneyi AP ajansının foto muhabiri Jim Cole ve diğer fotomuhabir Vince DeWitt'in bulunduğu bota yönelten Sarkozy, bağırıp çağırmaya başladı.

'İZİNLİ OLARAK İÇERİ GİRDİK'
Olayı anlatan DeWitt, "Biz izinli olarak içeri girdik. Hatta Sarkozy bizi gördüğünde gülümsedi bile. Ama fotoğraf çektiğimizi görünce aniden sinirlendi. Fransızca bağırmaya başladı. Fotoğraf makinemi de elimden alıp yere attı. Fransızca bilmediğimizi söyledik ama bizi dinlemedi. Yanındaki bir kadın İngilizce Cumhurbaşkanı'nın yalnız kalmak istediğini söyledi" dedi. Sarkozy tatilini Winnipesaukee Gölü kıyısında Microsoft'un üst düzey yöneticilerinden birinin süper lüks villasında sürdürüyor.
Haberin fotoğrafları