kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Eskilerden bir tek Mahsun vefalıdır!

* Prestij Müzik döneminden kalan en vefalı insan Mahsun Kırmızıgül'dür. Hiç olmazsa onun kapısını çalar, çayını, suyunu içer, yemeğini yerim. Diğerlerini ise düşünemem bile! Mesela Özcan'ı da (Deniz) severdim ama artık gönlüm onu aramıyor. Ne Alişan'ı ne ötekileri...

HAYVANLAŞIYORUZ

* Piyasaya soktuğum için pişman olduğum kimse yok. Çünkü bu işe başlamak onların kaderinde varmış. Biz sadece yardım etmişizdir. Onlar şimdi otursun, kendilerini yargılasın. Faydalı olmak bizim birinci hedefimizken; sonra bunu yapanı hedef almak çirkin.
* Bugün şirketime albüm yapmak için yetenekli bir genç gelse; önce kişiliğine bakarım. Ben bunu eskiden de yapardım ama rahmetli kardeşimle (Hilmi Topaloğlu) bir türlü uyuşamadık bu konuda. Oysa beni dinleseydi, piyasada 10 hıyar olacağına 5 tane olurdu. Elerdik hepsini...
*
Bizim insanımızın hatası, yanlışı alkışlamak. Bunu yapmasınlar! Yanlışı alkışlayarak, yanlışı çoğaltırız. Sanatçı olmayan birini iş olsun diye alkışlarsak, sonra herkes ister.
* Menfaatlerin ve alışverişin kötülükle harmanlandığı bir dünyada yaşıyoruz. Saygı yok olmuş. Hayvanlardan farkımız ne bizim, insani değerlerimiz. Bunu kaybedersek hayvan oluruz!