kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ayşe'ye yataklık yapıyorum

MEHMET ÇALIŞKAN MAGAZİN
Ajda Pekkan, artık kesin kararlı; ilk adı Ayşe ile anılmak istiyor. 17 yaşından bu yana 'Süperstar Ajda Pekkan' ile 'Ayşe Ajda Pekkan' arasında bir savaş yaşandığını söyleyen Pekkan: Ayşe'ye yardım ve yataklık yapıyorum! ..
Ayşe Ajda Pekkan, ilk albümünü 17 yaşında çıkardı. Ancak yapımcısından başka kimse onun ilk adının 'Ayşe' olduğunu bilmedi. Sahne isminin 'Ayşe' olmasıyla karizmasının zedeleneceğini düşünen yapımcısı her ne kadar Ayşe Ajda Pekkan'a ket vurmaya çalışsa da, yıllar onun duygularına ket vuramadı. Zaten geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda da açıkladı Pekkan: "Artık Süperstar Ajda Pekkan olmak istemiyorum. Ayşe Ajda Pekkan olmak istiyorum" Zira, sanatçı için 'Ayşe' sadece bir ismi değildi; özlemleri, kendisine acı veren eksiklikleri ve içinde kalan ukteleri ifade ediyordu.

AYŞE AJDA PEKKAN OLACAK
17 yaşından bu yana iki benlik arasında yaşanan savaşı izlediğini açıklayan Süperstar GÜNAYDIN'a da ilginç itiraflarda bulundu. 'Süperstar Ajda Pekkan' ile 'Ayşe Ajda Pekkan' arasında bir savaş yaşandığını söyleyen Pekkan, içinde düne kadar galip gelen tarafın hep 'Süperstar Ajda Pekkan' olduğunu anlattı. Ne var ki, artık 'Süperstar Ajda Pekkan'ın kazanmasını istemediği için 'Ayşe Ajda Pekkan'a yardım ve yataklık yaptığını söyledi.

DENİZDE ÖZGÜRCE POZ VERDİ
Geçtiğimiz günlerde soluğu Şile sahilinde alan Pekkan, içindeki 'Ayşe'yi gözler önüne serdi. Kıyafetleriyle denize giren Pekkan, yıllardır gizli kalmış yönlerini dışarıya çıkarma peşinde gibiydi. Denizde kendini olabildiğince özgür hisseden Süperstar, çocuklar gibi şen pozlar vermeyi de ihmal etmedi. 40 yıla 76 albüm, 44 sinema filmi sığdıran Pekkan, özel hayatının 'Süper' olmasını engelleyerek kendisini çeşitli bedeller ödemek zorunda bıraktığını dile getirdi. Ajda Pekkan, hayatında ödediği en önemli bedeli de 'çocuk sahibi olamamak' olarak özetledi. "Herkes gibi hayata bir şekilde tutunmaya çalışıyorum" diyen 'Süperstar', şöyle devam etti: "Ama benim bu uğraşım herkesinkinden çok daha farklı." İnsanların belli bir yaştan sonra hayata asılmasının nedeninin çocukları olduğunu anlatan Ajda Pekkan sözlerine şöyle devam etti: "Çocuklar doğuyor, büyüyüp gidiyor; evleniyor ve çocuk sahibi oluyorlar. Benim çocuklarım ise söylediğim şarkılar oldu. Bunun böyle olduğuna sonraları fark ettim. Ben doğal hayatta insanlar için olan bütün bu evreleri şarkılarımda yaşıyorum. Ben de bu şekilde mutlu olarak hayata tutunmaya çalışıyorum"