kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İtalyan model Maria Beljanina, 21 yaşında ve1.77 boyunda...

Roman'ın yeni koleksiyonu hayatın sadeliğini ele alıyor

Roman'ın 2007-2008 Sonbahar-Kış Koleksiyonu çekimleri tamamlandı. Koleksiyonu önümüzdeki sezon Emporio Armani'nin yüzü olacak Maria Beljanina tanıttı. Marka, yeni tasarımlarında hayatın sadeliğini ve gerçekliğini ele alıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Roman'ın yeni koleksiyonu hayatın sadeliğini ele alıyor
Ünlü giyim markası Roman, 'İçimdeki Yolculuk' adını taşıyan 2007-2008 Sonbahar-Kış koleksiyonunun katalog çekimlerini, geçtiğimiz günlerde moda fotoğrafçısı Hasan Hüseyin ile gerçekleştirdi. Stüdyo Dönence'de iki gün süren çekimlerde, önümüzdeki sezon Emporio Armani'nin sezon yüzü olacak Litvanya asıllı İtalyan model Maria Beljanina görev aldı. Beljanina, dünyanın moda başkentlerinden Milano'da Yamamay, Emporio Armani, Donna Karan, Dolce& Gabbana, Jil Sander gibi pek çok ünlü moda evi ve markanın defilelerinde de görev almıştı.

YALIN ÇİZGİLER VAR
Çekimler boyunca her detayla titizlikle ilgilenen Roman Tasarım Koordinatörü Suzan Toplusoy, 'İçimdeki Yolculuk' konsepti hakkında şunları söyledi: "2007-2008 Sonbahar-Kış kreasyonumuzda son derece yalın ve sade çizgiler yer alıyor. Buradan hareketle katalog çekimlerimizde de herhangi bir öykü arkasına gizlenmedik. Özellikle hayatın sadeliğini ve gerçekliğini anlatmaya çalıştık. Çok tecrübeli ve profesyonel bir ekiple güzel bir çalışma gerçekleştirdik."

CANLI-AYKIRI RENKLER
Siyah ve gri rengin ağırlığının hissedildiği koleksiyonda, canlı renklerin oluşturduğu aykırılıklar dikkat çekti. İtalyan model tarafından da çok beğenilen koleksiyon; her kadının kendinden bir şeyler bulacağı ve içinin yansımalarını içeren bir ifade tarzını sembolize ediyor.
Haberin fotoğrafları