kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ezgi Mola - Tolga Fugacı - Saadet Işıl Aksoy

Yaz ekranı gençlere emanet

Kış sezonunda yayınlanan diziler tatile girince; ekran gençlere kaldı! Kanallarda birbiri ardına gençlik dizileri başlıyor. İsmail YK, Burak Kut, Gökhan Özen ve Doğuş gibi şarkıcıların da başrolde olduğu yaz projeleri, genç oyunculara 'karınca gibi' çalışıp, kendilerini gösterme fırsatı yarattı. Aşkları, sınav stresini ve dostlukları konu alan gençlik dizileri; açılan boşluğu kapatma peşinde!..
atv
KORKUSUZLAR
Yarın gece başlayacak
Ünlü şarkıcı İsmail YK'nın gizli polisi canlandıracağı 'Korkusuzlar'ın ilk bölümü yarın atv ekranına gelecek. Anne ve babasının katillerini bulmaya çalışırken, suçlularla savaşmayı sürdüren genç bir polisin maceralarını anlatan dizide; YK'ya Fatoş Güçlü eşlik ediyor. 'Tarkan'ın baldızı' olarak ünlenen Berna Öztürk, sunucu Burcu Özkanca, 'İkinci Bahar' dizisinde rol alan İpek Değer ve Ali İpin de 'Korkusuzlar'ın oyuncu kadrosunda yer alıyor.

atv
'Senden Başka' tiryakilik yaratacak
atv'nin yaz dizilerinden 'Senden Başka', aynı kaderi paylaşan iki yoksul gencin, aşkları uğruna bir yalan söylemesinin ardından başlarına gelen olayları konu alacak. 18 Temmuz Çarşamba günü atv'de start alacak dizide başrolleri; 'Akademi Türkiye' yarışmasında üçüncü olan genç şarkıcı Tolga Futacı ile Semih Kaplanoğlu'nun yönettiği 'Yumurta' filminde oynayan Saadet Işıl Aksoy paylaşıyor. 'Senden Başka'da; 'Hayatımın Kadınısın' filminde Türkan Şoray'ın kızı rolünde izlediğimiz Ezgi Mola ile 'Çemberimde Gül Oya' dizisinde Ümit rolüyle dikkat çeken Serdar Yeğin de rol alıyor.

atv
HAYAL VE GERÇEK
Yağmurlarla gelen hayalet
Dün gece ilk bölümüyle atv ekranına gelen 'Hayal ve Gerçek', öbür dünyaya yağmurlarla gidip gelen bir hayaletin maceralarını konu alıyor. Senaryosu Gani Müjde tarafından yazılan fantastik komedide; geçen yaz Gökhan Özen'le 'Sevda Çiçeği' adlı dizide oynayan Yasemin Hadivent başrolde. 'Ekmek Teknesi'nin yakışıklı oyuncusu Cem Kılıç ise hayaletin kocası Gerçek'i canlandırıyor.

STAR
YALAN DÜNYA
Şarkıcı Gökhan Özen'in 'Yalan Dünya'sında; Eşref Kolçak, Serhat Nalbantoğlu, Elçin Sanal ve Taner Ergör de rol alıyor. Yakında ekrana gelecek dizide; Gökhan Özen birbirinden haberi olmayan ikiz kardeşleri canlandırıyor. Biri zengin, diğeri ise tam bir halk çocuğu olan ikizlerin yolu ummadıkları bir anda kesişiyor.

STAR
AŞK KAPIYI ÇALINCA
7 yıl
ara verdiği müzik dünyasına 'Komple' albümüyle geri dönen Burak Kut, 'Aşk Kapıyı Çalınca'da, İpek Erdem'le başrolleri paylaşıyor. 'Hayat Türküsü' ve 'Köprü' adlı projelerinden hatırlayacağınız Aslı Yılmaz ve Burak Davutoğlu da oyuncu kadrosunda. Dizide; nefretle başlayan büyük bir aşk anlatılıyor.

Kanal D
ZORAKİ KOCA
Hergelenin sevdası
Başrollerinde, 'Best Model Of Turkey 2005' birincisi Burak Özçivit ve Özlem Yılmaz'ın yer aldığı romantik komediyi; Kartal Tibet yönetiyor. Dizide; varlıklı bir işadamının hergele oğlunun, tatilde başına gelen olaylar konu ediliyor. Sorumsuz genç, güzeller güzeli bir kıza aşık olunca ortalık karışıyor!

Kanal D
Tutku dolu bir aşk
GENCO
Geçtiğimiz hafta başlayan 'Genco' dizisi, bir üniversite kampusünde yaşanan olayları; tutkulu bir aşk ekseninde anlatıyor. 'Genco'yu Alpay Atalan canlandırıyor. Pınar karakterini ise ünlü yönetmen Ezel Akay'ın yeğeni olan Selen Seyven oynuyor. Yakışıklı oyuncu Faik Ergin ise 'Tibet' rolünde.

Kanal D
KAVAK YELLERİ
Büyüme sancıları

'Kavak Yelleri', bir Ege kasabasında yaşayan, başlarında kavak yelleri esen ve büyümek için sabırsızlanan dört gencin hikayesini konu ediyor. Dizide başrolleri; Pelin Karahan, Dağhan Külegeç, İbrahim Kendirci ve Aslı Enver paylaşıyor.

Kanal D
Popstar öyküsü
SANA MECBURUM
Şöhrete genç yaşta kavuşan ama hızla düşüşe geçen bir popstar'ın, hayranıyla yaşadığı aşkı anlatan 'Sana Mecburum'da; genç kızların sevgilisi popçu Doğuş ilk oyunculuk sınavını veriyor. Romantik-komedi türündeki dizide; Seda Bakan, Ali Sunal, Nihat Bekerer de rol alıyor.

Show TV
ÖSS stresi üzerine
SON TERCİH
ÖSS stresini konu alan 'Son Tercih', bir dersane ortamında geçiyor. İpek Özkök ile 'Yağmur Zamanı' dizisinde oynayan Bora Akkaş ve Yazgülü Günsür, 'Son Tercih'in dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Dizide, Erdi Bolat, Umut Sinem Tuncer ve Selim Akgül de oynuyor.

Show TV
Define arıyorlar
YASAK ELMA
Helenistik döneme ait 'Yasak Elma'yı bulmak için yola çıkan bir grup arkeoloji öğrencisinin başına gelenler konu ediliyor. Macera ve romantizmin iç içe olduğu dizide; Engin Hepileri, Yıldız Asyalı, Şahika Koldemir, Orçun Kaptan ve Melda Gür rol alıyor.

Show TV
Kaş'ta aşk başka!
KAPTAN
Arda Kural, Eylül Deniz ve Berke Hürcan'ın başrollerini paylaştığı 'Kaptan' adlı dizi, yıllardır Kaş'ta kaptanlık yapan bir gençle, özel hayatında aradığı mutluluğu bulamayan güzel bir kadının aşkını konu alıyor. Dizi, Kaş'ın doğal güzellikleriyle renkleniyor.

4 kızın macerası
HEPSİ 1
Hepsi Grubu'nun üyeleri; Yasemin, Cemre, Gülçin ve Eren'in rol aldığı 'Hepsi 1' adlı dizi, ekrandaki gençlik projelerinin en kıdemlisi. Bir dans okuluna giden dört genç kızın maceralarını konu alan 'Hepsi 1', yaz başında yayınlanmaya başladı.
Haberin fotoğrafları