kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bu filmde yalnız onun şarkıları oynayacak!

BÜLENT İPEK
Bütün aşıkların duygularının tercümanı olan Sezen Aksu şarkıları, bir filmde oyuncular yerine konuşacak! Diyalogsuz olarak çekilecek aşk filmi 'O Kadın', Minik Serçe'nin 19 şarkısı ile dile gelecek ..
Televizyon yapımcısı Ahmet Çelenk, sinema sektöründe daha önce örneği görülmeyen diyalogsuz bir sinema filmine yapımcı olmak için kolları sıvadı! Çekimleri 1 Ağustos'da başlayıp 6 hafta devam edecek olan 'O Kadın' adlı filmde, duygular oyuncuların konuşmalarıyla değil; Sezen Aksu'nun şarkılarıyla anlatılacak!

EROL GÜNAYDIN DA VAR
Hiç diyaloğun yer alamayacağı bu aşk filminde, seyirci hikayeyi her sahneye uygun olarak seçilip çalınacak 19 Aksu şarkısıyla hissedecek. Filmin yazarı ve yönetmeni olan Korhan Bozkurt, Sezen Aksu'dan onay aldıktan sonra Ahmet Çelenk'in yapımcı olarak projede yer almayı kabul ettiğini söylüyor. Hazırlıkları 2 yıldır devam eden filmde tek sözlü anlatım, 5 dakika süreyle usta oyuncu Erol Günaydın'ın olacak. Ocak ayında gösterime girmesi planlanan 'O Kadın'da başlıca rolleri Göksun Çam, Tardu Flordun, Burhan Öçal, Burak Hakkı ve Şebnem Dönmez paylaşacak. Film, küçüklüğünde bir aile dramı yaşamış olan genç ve başarılı bir moda tasarımcısı kadının, büyüdükten sonra yaşadıklarını konu alıyor.

İKİNCİ KADIN...
İki aşk arasında kalan kadının geçmişindeki yaralar onda büyük çelişki yaratır. Bütün bu yaşananlar kadın için tek bir çözüm yolu bırakır... Eğer hayatta seçim mecburi ise, acı sabittir! Filmde kadının hangi acıyı seçeceği; mantıkla mı yoksa duygularıyla mı hareket edeceği güçlü bir anlatım ile işleniyor...