kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Kalbin Zamanı' Amerika'ya gidiyor

MEHMET ÇALIŞKAN
Hülya Avşar'ın oynadığı 'Kalbin Zamanı' isimli filmi 'Mysterious Hearts' adıyla Amerika'da gösterime girecek. Film, aynı zamanda çeşitli dillerdeki alt yazılarla DVD ve VCD olarak da çoğaltılacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Kalbin Zamanı' Amerika'ya gidiyor
Hülya Avşar, çeşitli zamanlarda kendisine yöneltilen "Neden yurtdışına açılmayı düşünmediniz?" şeklindeki sorulara "İçinde bulunduğumuz şartlar yurtdışında başarılı olmaya uygun değil. Yurtdışında uzun yıllar sonucu belli olmayan bir girişim için çaba göstermek yerine ülkemde en iyi olmak için çaba göstermeyi yeğlerim" şeklinde cevap veriyordu. Avşar'ın kendisi yurtdışına açılmayı istemese de, 2004 yılında rol aldığı 'Kalbin Zamanı' adlı sinema filmi şimdi Amerika'ya açılıyor.

AFİŞTE HÜLYA SİLAHLI!
Yurtdışı gösterim haklarını New Films'in satın aldığı 'Kalbin Zamanı', 'Mysterious Hearts' adıyla gösterime girecek. Filmin Amerika'daki gösterimi için yeni bir afiş de tasarlandı. Hülya Avşar'lı afişte sanatçı, elinde silahla görünüyor. Amerika'daki gösterim tarihi belli olmayan, bir otelde işlenen esrarengiz cinayet üzerine kurulan romantik polisiyeyi Ali Özgentürk yönetmişti. Filmde Halil Ergün, Oktay Kaynarca ve Zeki Alasya gibi isimler rol almıştı.
Haberin fotoğrafları