kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İlk defa Tom'u dinlemedi saçlarını kısacık kestirdi

Katie Holmes, ilk kez eşi Tom Cruise'un sözünü dinlemedi ve saçlarını kestirdi. Aktrisin tavrı psikologlarca bağımsız bir kadın imajı yaratma çabası olarak nitelendirildi..
Tom Cruise'la evlenip kızı Suri'yi doğurduktan sonra kendini ev kadınlığına adayan Katie Holmes yıllardır uzun olan saçlarını kestirdi. Amerikalı psikologlar ve saç tasarımcıları Life&Style dergisi için Holmes'taki bu ani değişikliği yorumladı.

BAĞIMSIZ KADIN İMAJI
Kuaförler ve tasarımcılar, güzel yıldızın saçlarını çok hoş bulduklarını söylerken, Psikolog Nili Sach, "Katie'nin 'Tom'un gölgesinde yaşıyor' dedikodularından sıyrılmak için bir değişiklik yapması şarttı. Kısa saçları ona bağımsız bir kadın havası kattı" diye konuştu. Psikolog Patricia Farrell ise, "Ne istediğini bilen bir kadın gibi görünmek için saçlarını kestirmiş olabilir" dedi.

KÜÇÜK DİLİNİ YUTUYORDU

Yakın dostları ise Holmes'un saçlarını kestirmeyi uzun zamandır istediğini ancak Cruise'un "Kadın uzun saçlı olur" diyerek ona engel olduğunu söyledi. Holmes'un Cruise'un kanatları altında yaşamadığını kanıtlamak için bir fırsat aradığına dikkat çeken arkadaşları, "Katie ilk kez Tom'u dinlemedi. Tom onu gördüğünde o kadar beğendi ki, küçük dilini yutuyordu" dedi.