kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Memurların banka promosyonları dağıtıldı

Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
Memurların banka promosyonları dağıtıldı
Kamu İşveren Kurulu ile Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) arasında imzalanan mutabakat metninin hayata geçirilmesi sonrasında "Promosyon" adıyla bankalarca sunulan nakdi hediye, memurlara dağıtıldı.

Memur-Sen'e bağlı Büro Memurları Sendikası (Büro Memur-Sen) Denizli İl Başkanı İlyas İnan, yaptığı yazılı açıklamada, "Promosyon" paralarının yatırıldığını duyurdu. İnan, açıklamasında, "Kamu İşveren Kurulu ile Memur-Sen arasında sosyal ve özlük haklarda imzalanan mutabakat metninin hayata geçirilmesinin birinci adımı olarak maaş ödeme protokolü karşılığı 'Promosyon' adıyla bankalarca sunulan nakdi hediyenin çalışanlara dağıtılması sağlanmıştır.

Bunun sonucu olarak başta Denizli SSK personeli olmak üzere Adliye çalışanları, İŞ-KUR ve Bağ-Kur personeli de banka promosyonlarını almışlardır." görüşlerine yer verdi.

Konut Edindirme Yardımı (KEY) hesaplarının da kanuni yönünün tamamlandığını belirten İnan, "Hesaplarla ilgili teknik çalışmalar devam etmektedir, bunların da en kısa zaman da çalışanlarımıza ödenmesini ümit ediyoruz. Memur-Sen her zaman memurun, emeğin, çalışanın, yanında olmuş ve olmaya da devam edecektir." dedi.