kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İşte haftalık burç yorumlarınız

Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
İşte haftalık burç yorumlarınız
Güneş 21 Haziran'da Yengeç burcuna geçecek. Ailemize düşkünlüğümüz artacak.Yurtsever, duyarlı ve utangaç olacağız.

Aşk astrolojisi ve daha fazlası için tıklayınız


25 Haziran itibariyle Mars Boğa burcunda. Bu dönemde bir işe karar verdiğimizde bizi yolumuzdan kimse çeviremez.Güneş-Mars üçgeni motivasyonumuzu güçlendirirken, Güneş-Merkür birleşimi iletişimin önem kazanacağını gösteriyor.

Merkür geri gittiğinden geçmişi deşebilir, kişiliğimizi yanlış aksettirebiliriz. Venüs-Satürn birleşimi ilişkilerde ölçülü ve ağırbaşlı davranışa işaret ederken, Venüs-Neptün karşıtlığı karşı tarafı açık ve net göremiyorsak yeni ilişkilere başlamamamız konusunda bizi uyarmakta.

Güneş-Plüton karşıtlığı propaganda ve fikirlerimizi dayatma konularında ısrarcı. Plüton-Mars üçgeni reformlar yapmak için iyi bir zemin oluşturmakta. Plüton-Satürn üçgeniyse yaratıcı gücümüzü ortaya çıkarmamız konusunda bizi destekliyor.


KOÇ


21 Mart-21 Nisan
Ailenizle ilgili geçmişten konuşabilir, girişimlerinizden sonuç alabilirsiniz. İkili ilişkiler konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönem. Hayalkırıklıkları ve üzüntüler bu dönemin enerjisi. Finansal anlamda kendinizi sağlama almaya çalışmalısınız çünkü bu hafta harcamalarınız artacak.

TERAZİ

23 Eylül-23 Ekim
Kariyerinizle ilgili atılımlarınız olacak. Daha önce olmayan bir iş yeniden gündeme gelebilir. Aynı hatalara düşmemeli ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Kredi, borç, faiz ve ortaklaşa mallar konusunda tutumunuz çok önemli. Bir arkadaşınızın görünmeyen yüzüyle karşılaşabilirsiniz.

BOĞA

22 Nisan-21 Mayıs
Yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizle iletişiminiz aratacak, yalnız yanlış anlaşılmalara karşı iletişiminize çok dikkat edin. Kredi, faiz ve parasal anlamda etkili olmak isteyeceksiniz. Evinizi güzelleştirmek için eşinizin parasından faydalanacağınız bir dönem.

AKREP

24 Ekim-22 Kasım
İlişkiler ve evlilikte dediğim dedik tavırlar eşiniz veya ortağınızla problemlere neden olabilir. Yurtdışı bağlantılı işler, hukuk, eğitim ve medya konularında girişimleriniz olabilir. Kariyerinizle ilgili kararlar almanız gereken bu dönemde aile hayatınız ve sağlığınızla ilgili engellerle karşılaşabilirsiniz.

İKİZLER

22 Mayıs-21 Haziran
Parasal konularda kendinizi ortaya koyacaksınız yalnız ortaklarınızın ve eşinizin yaptırım gücü aklınızı karıştırabilir. Anlaşma yaparken çok dikkatli olun. Evinizde alacağınız sorumluluklar sizde uzaklara kaçma isteği doğurabilir. Aşk konusunda dikkatli olun, gerginlik yaşayabilirsiniz.

YAY

23 Kasım-21 Aralık
Eşinizin parası, ortaklaşa mallar, faiz, kredi konuları ön plana çıkacak. Ancak bu konularla ilgili yapmanız gereken anlaşmalar varsa dikkat edin. Eski bir borç gündeme gelebilir, bununla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla iletişiminize dikkat edin.

YENGEÇ

22 Haziran-22 Temmuz
Kimliğiniz ön plana çıkıyor. Özellikle kişisel girişimlerinizle ilgili yapmanız gereken anlaşmalar varsa bu dönem yapmayın. İşle ilgili yeni çevrelere girmek ve bu konularda etkili olmak isteyebilirsiniz.Parasal anlamda korkularınız ve zorluklar yeniden gündemde olacak.

OĞLAK

22 Aralık-20 Ocak
Geçmiş meseleler ve halledilmemiş konular yeniden gündeme gelebilir. Eşiniz veya sevgilinizle iletişiminizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Kredi, faiz, vergi ve borç konularında, ortaklaşa mallarda zorluklar yaşamanız mümkün. Yine de size yardım eden biri olacak.

ASLAN

23 Temmuz-23 Ağustos
Kariyer alanında girişimlerinizin olacağı bir dönem. Arkanızdan konuşanlar ve iş çevirenler olduğunu fark etmek hoşunuza gitmeyecek. Kişisel girişimlerinizi hayata geçirmek için uygun bir dönem değil. İlişkilerinizde gerginlikler yaşanabilir. Ortaklı işler ve evlilik hayatınıza dikkat edin.

KOVA

21 Ocak-18 Şubat
İş ve sağlık konularında girişimleriniz olacak. İşle ilgili önemli anlaşmaları sonraya bırakmakta fayda var.Bu dönem sağlığınızla ilgili check-up yaptırabilirsiniz. Ailenizle tartışmalar yaşamamak için tavrınızı değiştirin. Arkadaş çevrenizi yeniden yapılandırmak isteyeceksiniz.

BAŞAK

24 Ağustos-22 Eylül
Yeni arkadaşlar ve gruplar edineceksiniz, yalnız bu insanlara kendinizi yanlış tanıtma ihtimaliniz var. Ailenizle ilgili fikir çatışmaları ve baskı sizi isyan ettirebilir. Yolculuklar, eğitim, hukuk konularında dikkatli olun. Parasal anlamda ve ilişkiler konusunda umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

BALIK

19 Şubat-20 Mart
Aşk, eğlence ve aktivitelerde kişiliğinizi ortaya koyacaksınız. Aile hayatınızla ilgili yanlış anlaşılmalara dikkat edin. İletişim, pazarlama, yakın çevre konularında enerjinizi ortaya koyarken dediğinizi yaptırmak için baskı uygulamayın. Akraba ve kardeşlerle sürtüşmeler olabilir.