kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Ferhat!..

FERHAT Göçer'i, bu sütunlarda hem de çok ağır azarlamıştım. Kayahan'a çok aptalca bir yanıt verdiği için.. Hemen arayıp "Haklısın ağabey, bir daha konuşmam" dedi. Ogün, bugün de konuşmuyor. Üstelik Kayahan gazete gazete, dergi dergi, televizyon televizyon dolaşıp sataşmalarını saldırı düzeyine getirdiği halde..
O dönemde Kayahan'ı da aramıştım. Tam 2 saat konuştuk telefonda.. Ona ağabey olduğunu, Türk müziğinin duayenleri, ustaları arasında bulunduğunu, meslektaşı kardeşlerine karşı hoş görülü davranması gerektiğini anlattım. Nilüfer ve Ferhat'ın üzerlerine bu kadar gitmesinin yakışık almadığını da söyledim. Anladığını sandım.. Anlamamış.. Ya da yaşlılık, unutulmuşluk kompleksine öyle kapılmış ki, kendisinden söz ettirmek için çırpınır hale gelmiş.
Kayahan'ı bir kez tesadüfen dinledim televizyonda onun adına utandım. Gazetelere sözlerini okuyunca kızardım.. Nilüfer ve Ferhat "Savunduğun arkadaşın bu mu" derler diye..
Ferhat aradı..
"Üzerime geliyor ama, ben ağzımı açmıyorum Hıncal Ağabey, sözümü tutuyorum. Gazetelerde benim ağzımdan bir şey okursan bilki yalandır" dedi.
Ferhat'a saldırmak moda oldu. Şimdi de adını ilk kez duyduğum Altay diye biri çıkmış..
Aman Ferhat.. Sakın ha..