kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Çete fala güvendi yakayı ele verdi

Yeni Haber
Aralarında bir falcının da bulunduğu uyuşturucu şebekesi, Ankara Polisi tarafından çökertildi. Kendilerini polisten uzak tutmak için, "Polis bizi takip ediyor mu" diye fal bakan şebekeyle beraber 50 kilo eroin ele geçirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri tarafından şebekeye yönelik Salkım adlı operasyonda, Başkent'te uyuşturucu satan 5 kişi gözaltına alındı.

Düzenlenen operasyonda İsa A., Yavuz S. ve Faris A. isimli 3 kişi uyuşturucu madde satmaya çalışırken arabada suçüstü yakalandı. Bu zanlıların ev ve arabalarına yapılan aramalarda 50 kg eroin maddesi, asit maddesinin derecesini ölçmeye yarayan cihazlar, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği tahmin edilen bin 150 YTL ele geçirildi.

Bu kişilerin ifadesinin ardından irtibatlı oldukları belirlenen Taner P. ve Cesikan A. isimli zanlılarda gözaltına alındı. Zanlılardan Cesikan A.'nın falcı olduğu belirlenirken çetenin, uyuşturucu maddenin satışında, polisin kendilerini takip edip etmediği belirleyebilmek için Cesikan A.'ya fal baktırdığı belirtildi.

Ele geçirilen 50 paket içindeki eroin kriminal inceleme için laboratuvara gönderilirken, 5 kişi sorgularının tamamlanmasının ardından "Uyuşturucu Ticareti Yapmak" suçundan Ankara Adliyesi'ne sevk edildi.

(ANKA)