kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Jasmine Richardson

13 Yaşındaki katil

DIŞ HABERLER
Kanada'da kendinden yaşça büyük erkek arkadaşını istemedikleri için ailesini öldüren 13 yaşındaki kız ve âşığı cinayetten yargılanıyor..
Kanada'nın Montreal kentinde yaşayan Jasmine Richardson'un anne, baba ve 8 yaşındaki erkek kardeşi, geçen yıl nisan ayında evde komşuları tarafından ölü bulundu. Yapılan soruşturmada evin kızı Jasmine'in uzun süredir 23 yaşındaki erkek arkadaşı Jeremy Allan Steinke yüzünden ailesiyle kavgalı olduğu ortaya çıktı. Polis cinayetten sonra gözden kaybolan kızı, erkek arkadaşının evinde buldu. Polis, Allan Steinke'nin bilgisayar kayıtlarında yaptığı araştırmada, cinayetten bir ay evvel genç kız tarafından yazılan bir e-mail buldu. E-mail'de "Onlardan nefret ettiğim için böyle bir plan hazırladım. Planım onları öldürmekle başlayıp daha sonra ömür boyu seninle yaşamakla sona eriyor" ifadelerine rastlandı.

KANIT SEVGİLİNİN ARACINDA
Polis tutuklanan Steinke'nin arabasında da kızın annesine ait nüfus kağıdı, kanlı elbiseler ve bıçak buldu. Âşıklar cinayetten ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanıyor.
Yazarlar