kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Turkcell'in iyi işleri..

İKİ yıldır, Süper Lig üzerine, yoz reklamlarla adeta magandalığı teşvik eden Turkcell'i çok eleştirmiştik. Bu defa alkışlayacağız..
1991 yılında zamanın federasyon başkanı Şenes Erzik tarafından Türk futboluna kazandırılan Riva arazisi, Turkcell Sponsorluğunda harika bir tesise dönüşüyor. 210 bin metre kare araziyi, Turkcell, ayni anda 200 kişiye konaklama imkanı verecek bir milli takımlar oteline dönüştürecek.. Böylece "Otel köşelerinde sürünmek, antrenman için yoğun İstanbul trafiğinde kilometrelerce yol gitmek" edebiyatı da bitecek. A, Ümit, Genç ve Kadın Milli Takımları, "Milli Takımlar Turkcell tesislerinde ayrı ayrı bloklarda kalacak, tesisteki açık ve kapalı antrenman alanlarını kullanacaklar. Tesiste ayrıca, konferans salonu, sağlık klübü, eğlence, dinlence ve sosyal tesisler, yüzme havuzu gibi temel yapılar da olacak.
5 yıldızlı otel standardındaki bu bloklar tamamlanıp, kullanılmaya başlandıktan sonra, ikinci aşamaya geçilecek ve Riva Türkiye'nin çok ihtiyaç duyduğu bir Futbol Akademisine dönüşecek.
Bu arada..
Turkcell'in Süper Lig reklam politikasının da bu yıldan itibaren değiştirileceğini ve magandalığı ve holiganlığı öven kampanyanın yerine, futbolun ailecek sevilen bir oyun olduğu esası üzerine reklamlar hazırlanacağı ilk haberini de aldım. NBA'in seyretmekle bıkılmayan o harika "I love this game/Bu oyunu seviyorum" kampanyası bizimkilere örnek olmalı..
Turkcellcileri yürekten kutluyorum..