kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
KÜRSÜYE ÇIKMADI Türbanla gelen Kübra Gül, diplomasını kürsüde değil protokol sıralarının önünde babasından aldı. Gül dersleri perukla izlemişti.

Gül çiftinin gurur günü

Gül, Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan kızı Kübra Gül'ün diplomasını verdi. Gül'ün oğlu da geçen yıl mezun olmuştu..
Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Bilkent Üniversitesinin (BÜ) mezuniyet törenine katılarak, Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan kızı Kübra Gül'ün diplomasını verdi. Kübra Gül törene türbanla katıldığı için diplomasını kürsüye çıkmadan protokol sırasının önünde babasının elinden aldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun kızı Solmaz Hisarcıklıoğlu ile Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarı Ahmet Tıktık'ın kızı Betül Tıktık da BÜ'den mezun oldu. Mezuniyet törenine, eşi Hayrünisa Gül ile katılan Gül, yaptığı konuşmada Bilkent Üniversitesindeki çalışmaları nedeniyle Prof. Dr. İhsan Doğramacı'ya teşekkür etti. Konuşmalardan sonra öğrenciler, isimleri okunarak platforma davet edilmeye başlandı. Öğrenciler tek tek kürsüye çıkarken, Kübra Gül'ün ismi okunduğunda ise diploması protokol sırasında oturan Bakan Gül'e götürüldü. Gül, diplomayı burada kızına verdi. Anne Hayrunnisa Gül de kızına sarılarak tebrik etti. Geçen yıl oğlu Ahmet Münir Gül de Bilkent Üniversitesi'nden mezun olan Gül, "Onların mezun olması anne- baba olarak bizleri çok mutlu etti" dedi.

BU YAZ EVLENECEK
Kayserili işadamı Abdullah Sarımermer'in oğlu Mehmet Sarımermer ile nişanlı olan Kübra Gül'ün bu yaz evlenmesi bekleniyor.
Haberin fotoğrafları
Yazarlar