kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Trabzon Vali Yardımcısı İsmail Tezel "Evlendiğimizde eşimi merkeze aldıracağım" demişti.

Vali vekilinin aşkına kızın ailesinden ret

Enis YILDIRIM / ANKARA
Yıl ortasında istediği yere tayin ettirdiği öğretmenle nişanlanan vali yardımcısı İsmail Tezel'in aşkına öğretmenin ailesi karşı çıktı..
Trabzon Vali Yardımcısı İsmail Tezel (55), Düzköy Çayırbağı Çok Programlı Lisesi'nin edebiyat öğretmeni Gülcan Güneş'i sahil kesimindeki Çarşıbaşı Çok Programlı Lisesi'ne geçici görevle tayin ettirdi. Eğitim dönemi ortasında gerçekleşen tayin tepki çekti. Haberin SABAH gazetesinde yayınlanmasından sonra, Vali Yardımcısı Tezel nisan ayı içinde Gülcan Güneş ile nişanlandı. Nişanın üzerinden iki ay geçtikten sonra, öğretmen Güneş ile Vali Yardımcısı Tezel ayrılık kararı aldı.

'YİNE DE EVLENECEĞİZ'

Nişan günü "Hayatın anlamını buldum. Çok mutluyum" diyen Gülcan Güneş'in, ailesi istemediği için nişan yüzüklerini attıktan sonra rapor alarak memleketi İzmir'e gittiği öğrenildi. Tezel, "Ailesi gazetede çıkan haberleri hoş karşılamadı. Tam ayrılmadık. Nişanlım İzmir'e gitti, hayırlısıyla dönecek. Aile istemiyor ama ben seviyorum ve evleneceğiz" dedi. Bir süre önce eşinden boşanan Tezel, "Ben namusuna, şerefine düşkün bir insanım. Eşim olacak insan hakkında en ufak bir şey yazdığınızda trilyonluk dava açarım. Evlendiğimizde de eşimi merkeze alacağım" diye tehditler savurmuştu.
Yazarlar