kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yapımcıların yorumu

Osman Yağmurdereli: Misafir olduklarını unutmamalılar!
Sanatçılarımız ve set çalışanları bulundukları yerlerde biraz daha anlayışlı olmalı. Orada misafir olarak bulunduklarını unutmamalılar. Balat'ta 2.5 sene 'Melekler Adası' dizisini çektik. Başımıza hiçbir olay gelmedi. Filmciler ve halk birbirinden kopuk olmamalı.

Faruk Turgut: Adaleti boş veriyorlar
Son yıllarda benzer sıkıntılar hissediliyordu. Set baskınları, 'Kurtlar Vadisi'nin bıraktığı bir eser! Haksızlığa uğradığını hissedenler, adaleti boş verip haklarını arıyor. Kenar semtlerdeki gençler, mahallenin bütün haklarını kendilerinde görüyor.

Birol Güven: Sokaklar filme doydu

Peş peşe yaşanan olayların tesadüf olduğunu düşünüyorum. Çekilen film ve dizi sayısı artığı için olay yaşanma olasılığı da artmış olabilir. İstanbul sokakları artık film çekimlerine doydu. Neredeyse her sokakta bir set var. Olaylar bence münferit...

Hayri Aslan: Tepkisizlik cesaret veriyor
'Yaralı Yürek' adlı dizimize yapılan baskın devlet tarafından kınanmadı. Eğer bakanlar bunu açıkça kınamış olsalardı, diğer olayların yaşanma olasılığı daha düşük olurdu. Artık set basmak gelenek haline gelecek.

Yusuf Çetin: Daha anlayışlı olmalılar

Arkadaşlarımız da bazen kaba olabiliyor. Sete gelenlerin, onları sevdikleri için geldiklerini bilmeliler. Halka tepeden bakan bir tavır sergilememeleri gerekiyor.
Haberin fotoğrafları