kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Burak Kut’un çıkış parçası olan ‘Komple Tikiyiz’ şarkısının nakaratındaki sözler şöyle: Komple bitiğiz Komple kritiğiz Komple tikiyiz...

Çalışırsan para gelir çalışmazsan gelmez

ÖNER ÖNGÜN
7 yıl sonra 'Komple' adlı bir albümle sevenlerinin karşısına çıkan Kut, zamanında çok hatalar yaptığını açıkladı. Bu yüzden yeni şarkılarında, espriyle karışık sözlerle, gençlere önemli öğütler verdiğini söyledi..
Geçtiğimiz gece Maslak'taki Sunroof Restaurant'ta düzenlenen 'Miss Turkey 2007 Güzellik Yarışması'nın partisine katılan ünlü popçu Burak Kut, yaptığı samimi açıklamalarla dikkat çekti. Geçmişte yaşadığı kötü deneyimlerden sonra artık çok olgunlaştığını söyleyen Kut, ilk meşhur olduğu yıllarda lüks minibüsler ve özel uçaklarla seyahat ederken bir süre sonra yokluk çekmeye başlamasının nedenini şöyle açıkladı: "Çalışırsanız para gelir ama çalışmazsanız da kesilir. 7 yıl boş oturdum ama artık haftanın 7 günü çalışıyorum. Zamanında bazı hatalar yaptım!"

Aksu'yu övmeme gerek yok

Geçtiğimiz hafta 7 yıl aradan sonra yeni albümü 'Komple'yi de müzikseverlerin beğenisine sunan Kut, kaset satışlardan çok memnun olduğunu söyledi. Albümün isim parçasına imzasını atan Sezen Aksu için Kut şöyle konuştu: "Sezen Aksu'nun katkısından bahsetmeye bile gerek yok! Ayrıca Sezen Aksu'nun da benim onu övmeme ihtiyacı yok. Zaten onun adı yeter!" Albümündeki parçaların şifreler taşıdığını ve şarkıların sözlerinde espriyle karışık gençlere bazı öğütler verildiğini belirten Kut, "Zamanında ben de çok tiki takıldım. Motorla gezdim, gece hayatında bulundum. Ama artık kendimi sadece işimde başarılı olmaya adadım" dedi.

Patikaları takip ettim
Sanılanın aksine Mustafa Sandal ve Tarkan'ın da yeni albümlerinin yakında piyasaya çıkacak olmasından kaygılanmadığını ifade eden Kut, konuya şu sözlerle açıklık getirdi: "Zamanında hepimiz birbirimize sivri sözler söyledik. Ama artık ben öyle değilim. Herkesi seviyorum. Zaten paylaştıklarımız ve yaşadıklarımız da hep aynı... Onlar otobandan buralara geldi, ben ise patika yolları takip ettim!" Kimseyle yarışmadığını ifade eden ünlü popçu, "Rakiplerim de 'Burak Kut' ismini küçümsememeleri gerektiğini biliyor" dedi. Şu sıralar aşka ayıracak vaktinin olmadığını da söyleyen Kut, "Zamanında bunlarla çok uğraştım!" diyerek sözlerini noktaladı.
Haberin fotoğrafları