kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
‘Yaralı Yürek’ adlı dizinin setine yapılan saldırılarda dizi ekibinden yaralananlar olmuştu.

Ünlü yapımcılar set baskınlarına tepkili

'Yaralı Yürek' ve 'İki Yabancı'dan sonra 'Arka Sokaklar' dizisinin de seti basıldı. İstanbul Balat'taki çekimlerde bir genç, arkadaşlarıyla bastığı sette dizi ekibiyle ağız dalaşına girdi, çekimler ertelendi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Ünlü yapımcılar set baskınlarına tepkili
Dizi setlerine yapılan saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Önce Şanlıurfa'da 'Yaralı Yürek'e ardından da Kapadokya'da 'İki Yabancı' adlı dizinin setine saldırı düzenlenmişti. Önceki gün de İstanbul Balat'ta çekilen 'Arka Sokaklar' adlı dizinin setinde çekim ekibiyle mahalleli gençler arasında gerginlik yaşandı. Olay bir gencin dizinin oyuncularıyla fotoğraf çektirmek istemesiyle başladı. Bu sırada set çalışanlarıyla tartışan genç, bir süre sonra arkadaşlarını toparlayıp seti bastı! Etraflarına tehditler savuran gençlerle set ekibi arasındaki kavganın büyümemesi için çekimlere ara verildi.

Tehlikenin farkındaydık

Ünlü dizi yapımcıları, dizi setlerine yapılan saldırılara tepkililer! Yapımcılar, tehlikenin birkaç yıldır yaklaştığının farkında olduklarını söylüyor. Ünlü yapımcı Osman Yağmurdereli, meslektaşlarına bulundukları yerde misafir olduklarını hatırlatıp, nazik olmaya çağırıyor. Faruk Turgut ise kenar semtlerdeki gençlerin mahallenin tüm haklarını kendilerinde gördüklerini iddia ediyor. İşte, saldırılara yapımcıların yorumu...
Haberin fotoğrafları