kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Türkan Şoray

Starlar, çocuklar için sahneye çıktı

Öner ÖNGÜN
Türkan Şoray ile Emel Sayın, önceki gece çocuklar için sahneye çıktı. Unutulmayan film müziklerinin söylendiği gecede Şoray; 'Arım Balım Peteğim' şarkısını seslendirdi..
Bilfen Okulları'nın 'Yıl Sonu Gösterisi' önceki akşam Aya İrini'de yapıldı. Bilfen Senfoni Orkestrası'nın unutulmayan Türk filmleri ve film müziklerinden oluşan gösterisini; Türk Sineması'nın 'Sultan'ı Türkan Şoray ile ünlü şarkıcı Emel Sayın da öğrencilerle birlikte izledi.

Sultan hüzünlendi
Gecenin en duygusal anı; 'Selvi Boylu Al Yazmalım' filminin müziğini yapan Cahit Berkay'ın, curasıyla bu besteyi çalması sırasında yaşandı. Berkay'ın sahne performansını pür dikkat izleyen Türkan Şoray, hüzünlü bir görüntü sergiledi. Birçok Yeşilçam filminde başrol oynayan Emel Sayın ise 'Mavi Boncuk' şarkısını çocuk korosuyla birlikte seslendirdi. Ünlü sanatçı yoğun istek üzerine 'Mavi Boncuk'u bir kez daha söyledi. 'Arım Balım Peteğim' şarkısı söylenirken, bu filmde Cüneyt Arkın'la birlikte başrol oynayan Türkan Şoray da sahneye çıkarak; öğrencilere eşlik etti. Renkli gece 'Hababam Sınıfı'nın müziği ile sona erdi.
Haberin fotoğrafları