kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Deniz Seki

Deniz'in her zaman yanındayım

* Deniz Seki ile çok yakın dost olduğunuzu biliyoruz. Deniz Hanım'ın son günlerde yaşadıklarıyla ilgili yorumunuz nedir? Deniz'e haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Çünkü ikisi de yaşamak istediklerini yaşıyorlar. Bu saatten sonra Hüsnü ve Deniz'e söz anlatmak, kabul ettirmek kolay mı olacak sanıyorsunuz? Her ikisinin de sorumlulukları var. Benim için Deniz değerlidir. Ne zaman bana ihtiyacı olsa her zaman yanındayım.
* Geçtiğimiz haftalarda Hüsnü Şenlendirici ile Deniz Seki'nin sizin evinizde buluştuğu haberleri çıktığında ne hissettiniz? Deniz'in de Hüsnü'nün de benim evime ihtiyaçları yok. İkisi de aklı başında, kendi paralarını kazanan insanlar. Bu sebepten bir ev sorunu yaşadıklarını düşünmüyorum. Varsayalım ki ev sorunları oldu; o zaman da hayır demezdim. Çünkü Deniz benim arkadaşım; onu bu konuda bırakacak değilim. Çünkü ben Hüsnü'nün karısına karşı sorumlu bir insan ya da akrabası değilim. Ben Deniz'in arkadaşıyım.

UMARIM MUTLU OLURLAR
* Deniz Hanım için mutlu bir son görüyor musunuz? Mutluluğun garantisi yok ki! Umarım mutlu olurlar.
* Peki bu aralar sizin aşk hayatınız ne durumda? Mutluyum, hiçbir sorun yok. Sadece beraberliğimizi göz önünde yaşamak istemediğimiz için ortalıkta fazla olmuyoruz.
* Kadın erkek arasındaki yaş farkları konu edildiğinde adınız mutlaka geçiyor. Sizin genç sevgili merakınız olduğu yazılıp çizildi. Peki bu doğru mu? Bu soruya aslında cevap vermezdim ama o kadar samimi bir röportaj oldu ki... Bunun için geçmişte yaşadığım bir şeyi anlatmak istiyorum. Benim eski sevgilim benden 7 yaş küçüktü. Ve o dönemlerde yine çok yakından tanıdığım bir sanatçı, erkek arkadaşımı arayıp; "Emel ile aranızda ne kadar yaş farkı var? Sen ona nasıl hitap ediyorsun? Teyze mi diyorsun yoksa anne mi?" diye sormuştu. Şimdi bana bu söyleyen arkadaşın şu anda sevgilisiyle arasında 10-15 yaş fark var. Şimdi ekranda gördüğümde gülüyorum.