kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Çömez'den duygusal veda mektubu

Yeni Haber
AKP'den yeniden milletvekili olmayacağını açıklayan Turhan Çömez, Balıkesirlilere duygusal bir mektupla veda etti.

AKP'li Çömez, "Sevgili Hemşehrilerim" diye başlayan mektubunda, "Bu ülkenin okullarında, bu ülkeden toplanan vergilerle" okuduğunu belirtti.

Çömez'in hemşehrilerine veda ettiği mektubunda şöyle dedi:

"Genç bir doktor olduğum gün, heyecanla koştum Anadolu'nun en uzak yerlerine ve bu ülkenin güzel insanlarına hizmet ettim gururla. Hekimlik hayatım boyunca hiç ödün vermedim dürüstlükten, ahlaktan, ciddiyetten ve meslek onurundanGün geldi sizler bana Ankara'nın yolunu gösterdiniz'Gidin, bu ülkeyi adam gibi idare edin' dediniz. 'Çalmayın, çaldırmayın, bu ülkenin çıkarlarını koruyun, bize ve bizden sonra gelecek olan nesillere güzel bir Türkiye hazırlayın' dediniz'Eskilere benzemeyin, gösterişli salonların, makam ve mevkilerin büyüsüne kapılmayın, geldiğiniz yerleri unutmayın, adam gibi adam olun' dedinizBunu emir kabul ettim ve sizin adınıza yollara düştüm

Hep sizden yana oldum beş yıl boyuncaSizin menfaatinizi, sizin onurunuzu ve sizin geleceğinizi muhafaza etmek için çabaladımHep daha iyi olsun her şey dedim, hep daha güzel olsun istedim. Size gelecek her bir kuruş hizmet için zaman geldi günlerce mücadele ettimDaha zengin, daha müreffeh, daha huzurlu, daha güvenli, daha güçlü bir ülkede yaşayın istedim hepYeri geldi sustum, yeri geldi haykırdım, yeri geldi isyan ettimAcınızı da paylaştım, mutluluğunuzu daBaşarınızı da paylaştım, umudunuzu daHep sizden yana oldum, hep sizden biri oldumVe hep temiz kalmaya özen gösterdim."

BABAMA İTAAT ETTİM

"Güç ve erk sahiplerinin, gözlerinizin önüne sermeye çalıştığı o ahlaksız perdeyi aralamaya, yırtmaya ve sizi doğrularla buluşturmaya gayret ettim" diyen AKP'li Çömez, 'Git ve adam gibi vazifeni yap, sakın eskilere benzemede buralara gelme' diyen babama itaat ettimdedi.

Çömez, kendisine güç verenlerin Balıkesirliler olduğunu vurguladığı mektubunu şöyle noktaladı:

ELBETTE YENİDEN BULUŞACAĞIZ

"Artık ayrılık vaktiŞundan emin olun ki benim yaşadıklarımı yaşasaydınız, benim bildiklerimi bilseydiniz ve benim gördüklerimi görseydiniz siz de aynısını yapardınız... Her vatansever aynısını yapardıŞimdilik hoşçakalın... Kısa bir süre, uzun değilElbette yeniden buluşacağız, yeniden kavuşacağızÜstelik daha da güçlü, daha da azimli, daha da kararlıYine tozlu yollarda, yine yüreğimizde sevda, yanık bir Anadolu Türküsü ile koşacağız birlikte
Sizi çok seviyorum

(ANKA)