kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Kimsenin Dekoltesiyle İlgilenmem

İLİŞKİLİ HABERLER
Kimsenin Dekoltesiyle İlgilenmem
* 'Dövme' adlı bir filmde oynayacaksınız. Anlatır mısınız biraz? Yazın çekimlerine başlanacak. Yarısı Antalya'da, yarısı istanbul'da çekilecek diye biliyorum. Orada Gökçe adında bir karakteri canlandırıyorum.
* Tuğba Özay, Doğa Bekleriz, Doğuş gibi isimler oynuyor. Daha bu işte yeni olan isimler. Bu duruma nasıl bakıyorsun? Sonuçta bu bir iş ve onlar da işlerini yapıyorlar. Demek ki yetenekleri var ki onlara bu teklif sunuluyor. O yüzden onları çok fazla yargılamayı doğru bulmuyorum. Yapımcı kime karar verirse ona saygı duymak zorundasınız.
* Filmin basın toplantısında çekilen fotoğrafta siz yoktunuz. Bir de film yerine Doğa Bekleriz ve Tuğba Özay'ın dekolteleri konuşuldu... Ben oradaydım ama siz görmediniz. Belki film çekildikten sonra insanların dikkatini çekerim. Şimdi onlara gidiyorlar ama iş bittikten sonra bana gelirler. Eğer onlara mikrofon uzatılırsa onlar konuşur, bana uzatılırsa ben konuşurum. Sadece işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Aile yaşantıma uygun işler yaparım. Hiç kimsenin dekoltesi beni ilgilendirmez. Ben sadece kendi yaşantıma bakarım. İzleyici doğruya ya da yanlışa karar verir. Bir dükkâna girersiniz çeşit çeşit kıyafetler vardır. Bazı kıyafetler çok özeldir kenarda durur, vasatmış gibi gözükür ama üstünüze giydiğinizde belli olur güzelliği. Bazıları ise çok şıktır ama üstünüze giydiğinizde güzel durmaz. Anladın sen onu! (gülüyor)
* 2003 yılında çekilen Tattoo filmini izlediniz mi? Aralarında benzerlikler var mı sizin filminizle? İzlemedim, o yüzden çok fazla bir şey söyleyemem. Ama ben Fırat Gürsoy'un kalemine ve yönetmenliğine çok güveniyorum. Belki esinlenmiştir.