kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Yeşim Salkım

O mikrofonu ağzına sokarım

Aslı ÖRNEK/ GÜNAYDIN
'Bir Dilek Tut' yarışmasına Yeşim Salkım ile Hilal Cebeci'nin tartışması damga vurdu. Gecede hakaretler havada uçuştu.....
Geçtiğimiz hafta Yeşim Salkım'ın açıklamalarıyla çok konuşulan 'Bir Dilek Tut' programında önceki akşam da sular durulmadı. Tartışma, yarışmacı Serkan Saçlı'nın geçen haftaki performansını elleri cebinde gerçekleştirmesinden açıldı. Yarışmacıya 'saygı' dersi vermeye çalışan jüri, önce kendi arasında tartıştı. Ardından jüri üyesi Yeşim Salkım ile yarışmacı koçu Hilal Cebeci arasında geçen haftaki şaibeli ödül açıklamaları yine gündeme geldi.

YAYINI TERK ETTİ

Salkım'ın sahnede ceketinin düğmelerini ilikleyen kimi şarkıcıların, sahne gerisinde terbiyesiz olduklarını dile getirmesi üzerine Cebeci lafı geçen hafta yaşananlara getirerek "Ben saygıyı Yeşim Salkım'dan öğrendim" dedi. Salkım ise, yanında getirdiği ve üzerinde Cebeci'nin yarı çıplak resimlerinin bulunduğu bir dergiyi kameralara göstererek, "İşte sen busun!" dedi. Cebeci'nin, "Sibel Can ve Hülya Avşar'ın da böyle fotoğrafları var. Sizin de vardır" demesi üzerine küplere binen Salkım, "O mikrofonu ağzına sokarım" diye cevap verdi. Cebeci'nin programdaki jüri üyeliğini eski eşi Hakan Uzan'a borçlu olduğunu dile getirmesi ise Yeşim Salkım'ın sinirlerini iyice bozdu.

ÖDÜL HATİCE'NİNMİŞ
Salkım, Hilal Cebeci'ye 'mahalle karısı' derken jüri üyelerinden Deniz Seki, bu tartışmanın uzaması durumunda yayını terk edeceğini söyledi. Ancak onun yerine Yeşim Salkım yayını terk etti. Bir süre sonra yayına tekrar katılan Salkım, tüm izleyici ve konuklardan özür diledi. Salkım ayrıca, 1999 yılındaki Kral TV ödülünü Hatice'nin alması gerektiğini itiraf etti. Konu ölen eski eşine geldiğinde gözyaşlarını tutamayan Hatice ise, hem bu tartışmanın yaşanmasına hem de Hilal Cebeci'ye çok üzüldüğünü söyledi.
Haberin fotoğrafları