kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Eva'dan hasta çocuklara moral desteği moral desteği

Eva Longoria ve nişanlısı Tony Parker, kanser hastası çocukları ziyaret etti. Latin kökenli kanser hastası çocuklara yardım eden Padres Contra El Cancer (PADRES) adlı dernek ile işbirliği yapan çift, çocuklara moral verdi..
Hollywood'da, yardımsever ünlüler kervanına Eva Longoria ve nişanlısı Tony Parker da katıldı. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde kanser hastası çocukları ziyaret etti.

UMUT VE SEVGİ DOLU
Los Angeles'ta Latin kökenli ailelerin kanser hastası çocukları yararına kurulan Padres Contra El Cancer (Parents Against Cancer) adlı organizasyonla işbirliği yapan Eva Longoria, ziyaret ettiği hasta çocuklarla yakından ilgilendi, onlara kitap okudu. 1985 yılından bu yana Amerika'da birçok hastane ile birlikte çalışan PADRES derneği, kurulduğundan bu yana her yıl 750 ailenin imdadına koşuyor. Kendisi de Latin kökenli bir aileden gelen Eva Longoria, InStyle dergisine; "Çocukların hepsi sevgi dolu, onların kaldığı bölümde hayatımda hiç görmediğim kadar umut ve sevgi gördüm. Bence herkes onlara el uzatmalı" diye konuştu.

MORAL VERDİ
Çocuklarla uzun uzun sohbet eden Longoria, "Tek amacım, onlara kendilerini önemli hissettirmek" diye konuştu. Ünlü yıldız, geçtiğimiz aylarda yine PADRES'in düzenlediği bir gecede kanseri yenen ünlü bisikletçi Lance Armstrong ile biraraya gelmişti.
Haberin fotoğrafları