kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Şehit evinde yas...

Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
Şehit evinde yas...
Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonlarda çıkan çatışmada şehit olan üsteğmenin, Adana'nın Pozantı ilçesindeki evinde yas tutuluyor.

Şehit Üsteğmen Muhammed Ali Demir'in, Kamışlı köyünde yaşayan annesi Adile ve babası Cumali Demir, gün boyunca taziye ziyaretlerini kabul etti. Gözyaşları içinde ağıtlar yakan anne Demir, oğlunun son olarak geçen yıl kız kardeşi Dilek'in nişanı için memleketine geldiğini söyledi.

Terör örgütüne lanet yağdıran Adile Demir, ''Oğlumla son olarak 20 gün önce görüşmüştüm. Onun öldüğüne inanmıyorum. Her an kapıdan girecek gibi geliyor. Teröristlere artık 'dur' denilmeli. Başkalarının yüreği yanmamalı'' diye konuştu.

Ağabeyinin şehit haberiyle adeta gözyaşlarına boğulan Dilek Demir de terör örgütünün saldırılarının durdurulması için yetkililerden ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını istedi.

Şehit Demir'in cenazesinin Pozantı Devlet Hastanesi morguna kaldırılacağı, yarın ilçede düzenlenecek törenle toprağa verileceği belirtildi.

DİYARBAKIR'DAKİ ÇATIŞMADA ŞEHİT OLMUŞTU

Üsteğmen Muhammed Ali Demir, bugün Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonlarda çıkan çatışmada şehit olmuş, 2 astsubay ve bir er yaralanmıştı.

Lice'nin kırsal kesiminde operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri bir grup teröristle karşılaştı. Yapılan ''teslim ol'' çağrılarına teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Yaralılar helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesine getirilerek tedavi altına alındı.

(AA)