kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Nisan 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Arzu Balkan ve Tamer Karadağlı, 2002’de evlenmişti.

Villa, kızının velayeti ve nafakaya anlaştı

MAGAZİN
Karadağlı'nın teklifine evet diyen Balkan oturdukları villa, kızının velayeti ve nafaka karşılığında boşanmayı kabul etti..
Oyuncu Deniz Uğur ile aşk yaşadığı dedikodularının ardından evinden ayrılan Tamer Karadağlı'nın, eşi Arzu Balkan ile boşanacağı kesinleşti. Dokuz yıl süren flört döneminin ardından 2002'de evlenen çift, önceki gün ayrılık için uzlaştı. Taraflar, Arzu Balkan'ın avukatının ofisinde buluştu. İkili, Tamer Karadağlı'nın avukatı Aydın Kurban'ın hazırladığı boşanma sözleşmesi üzerinde anlaşmaya vardı.

'HEP DOSTUM KALACAK'
Anlaşmaya göre Tamer Karadağlı, 2006'da doğan kızları Zeyno'nun velayetini, İstanbul Kavacık'ta oturdukları evi ve mahkemenin belirleyeceği nafakayı eşine vermeyi teklif etti. Her maddesi lehine olan sözleşmeyi Arzu Balkan kabul etti. Buluşmada Balkan'ın moralinin yerinde olduğu ve "Tamer çocuğumun babası, her zaman dostum olacak" dediği öğrenildi. İkilinin evliliği ilk 2004'te sarsılmıştı. Karadağlı, bir Rus kızla yaptığı kaçamak ifşa olunca, "Ben çok değerli olan eşimi aldattım" sözleriyle, ihanetini itiraf etti. Balkan o dönemde beklenenin aksine eşini affetmişti. Daha sonra ünlü oyuncunun, eski rol arkadaşı Deniz Uğur ile aşk yaşadığı iddia edildi. Bir süre ilişkilerinde sorun yokmuş gibi davranan çift, Karadağlı'nın oturdukları evden ayrılması ve Deniz Uğur'un "Aşk var ya da yok diyemem" açıklamaları üzerine, boşanmaya karar verdi.