kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Nisan 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
OĞLU DA KRİZDEYDİ... Saliha Ölmez oğlu Dilaver Ölmez’i krizde, Saki Pak’ı ise ölmüş halde buldu.

Uyuşturucu ile bira ölüm getirdi

Ali BALCI - Fatih ULAŞ / MERKEZ
Evde bira ile birlikte uyuşturucu kullanan üç arkadaştan biri hayatını kaybetti. Saki Pak'ın öldüğü, sabah namaza kalkan evin hanımı tarafından fark edildi..
İstanbul Bayrampaşa'da 3 ay önce askerden gelen Dilaver Ölmez (23) ile Saki Pak (22) ve Mesut Demir (26) adlı mahalle arkadaşları önceki gece otomobille gezmeye çıktı. Ölmez'e ait otomobille sahile giden arkadaşlar, burada bira içti. Gece yarısına doğru Ölmez'i eniştesi telefonla arayarak ne yaptığını sordu. Gencin bira içtiklerini söylemesi üzerine enişte, "Eve gelin burada için" diyerek çağırdı. Bunun üzerine gençler, Ölmez'in Terazidere mahallesinde bulunan evine geldi. Ancak Mesut Demir, geç olduğunu söyleyerek kapıda arkadaşlarından ayrıldı. Ölmez ve Pak ise içeri girdiler. Ölmez'in odasında iki arkadaş bira ile birlikte uyuşturucu hap aldı.

YANAN IŞIKTAN ŞÜPHELENDİ
Dün sabah saat 05.30 sıralarında namaz için kalkan anne Saliha Ölmez, oğlunun odasında ışığın yanmasından şüphelenip kapıyı açtığında korkunç manzarayla karşılaştı. Oğlunu kriz halinde bulan kadın, diğer gencin ise hareketsiz yattığını fark etti. Annenin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, Saki Pak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Dilaver Ölmez ise ambulansla Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saki Pak'ın bira ile uyuşturucu hap alması sonucu komaya girerek öldüğü belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Mesut Demir'i evinde gözaltına aldı. Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen Demir'in, polise geceyarısı arkadaşlarından ayrıldığını söylediği öğrenildi.
Haberin fotoğrafları