kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
6 AY AYRILIK YAŞADILAR 2005'te basın, "Sarkozy metresleriyle buluşuyor. Cecilia da onun reklamcısı Richard Atias'la birlikte" diye yazdı. Cecilia sevgilisinin yanına taşındı. Sarkozy ile 6 ay sonra barıştılar.

'Aldatan kadın mı First Lady olacak'

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi son dönemecinde, aşırı sağcı Ulusal Cephe (FN) lideri Jean Marie Le Pen, rakibi Nicolas Sarkozy'ye fena yüklendi... Sarkozy'nin karısı Cecilia'nın "nasıl First Lady olabileceğinin tartışılmasını" istedi. Cecilia'nın iki kez kocasını bir Amerikalı reklamcı için terk ettiğini anımsattı.

NİKÂHINI SARKO KIYDI!
Le Pen, "Bütün Paris dedikoduları biliyor. Kocasını aldatan bir kadın nasıl Fransızların First Lady'si olacak?" diye yüklendi. Sarkozy-Cecilia aşkındaki skandallar tanışma aşamasında başlıyor. Eski manken Cecilia, 1986'da TV programcısı Jacques Martin ile evlendi. Nikahını ise o dönemde Neuilly Belediye Başkanı olan Nicolas Sarkozy kıydı. Sarkozy, güzel geline aşık oldu ve kısa sürede aralarında yasak aşk başladı. İlişkileri ortaya çıkınca ikisi de eşlerinden boşanıp evlendi. "Nikah masasında" başlayan bu aşk için Sarkozy, "İtiraflarım" isimli kitabında Cecilia'dan "C" diye bahsediyor: "Çünkü 20 yıl sonra bile onun adını telaffuz etmek beni heyecanlandırıyor. Eşim ve ben birbirimiz olmadan yaşayamayız..."