kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC

Aksu, Büyükanıt ve Koşaner'den başsağlığı mesajı

Yeni Haber
İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Tunceli ili kırsalında terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda bir uzman çavuşun şehit olması dolayısıyla Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Işık Koşaner ve şehit uzman çavuşun ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.

Aksu, Orgeneral Büyükanıt ve Orgeneral Koşaner'e gönderdiği mesajlarda, şunları kaydetti:

''15 Nisan 2007 Pazar günü Jandarma Uzman Erbaş Ahmet Güngör'ün Tunceli Hozat Payanlı Mahallesi Bölgesinde icra edilen operasyon esnasında teröristler ile girilen silahlı çatışma sonucunda şehit olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum.

Şahsım ve İçişleri Bakanlığı olarak, şehitlerimize Allah'tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı dilerim.''

Aksu, şehit Güngör'ün ailesine gönderdiği başsağlığı mesajında da, şehit Uzman Erbaş Ahmet Güngör'ün vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için girmiş olduğu kutsal mücadelede şehit olduğunu derin bir üzüntüyle öğrendiğini ifade etti. Aksu, ''Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, size ve diğer yakınlarınıza başsağlığı ve sabır diliyorum'' dedi.