kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC

Bolu Dağı'nda kar ve sis

Yeni Haber
D 100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde saat 22.10 sıralarında başlayan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor.

D 100 Karayolu Bolu Dağı Bakaçak mevkiinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı, sis ulaşımı olumsuz etkiliyor. Karayolları yol kenarlarında bulunan aydınlatma lambalarının aralıksız olarak yanmasını sağlarken Kar yağışının yoğunlaşması üzerine yolda tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Trafik ekipleri sürücülere kar yağışı ve sis nedeniyle dikkatli olmaları ve yavaş seyir etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.

Zeminin ıslak ve kaygan olması nedeni ile yer yer kazalar meydana gelirken, D - 655 Karayolu Kabalak mevkiinde meydana gelen kazada ise 2 kişi yaralandı. Düzce'den Akçakoca istikametine gitmekte olan Hüseyin Akıllı idaresindeki 34 BRB 91 plakalı oto sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu karşı istikametten gelen Erkan Şen idaresindeki 67 TP 149 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı.

Meydana gelen kazada oto içinde yolcu olarak bulunan Önder Ekrem ve sürücü Hüseyin Akıllı, yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ambulansı ile Düzce Üniversitesi Konuralp Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan sürücü Hüseyin Akıllı'nın durumunun ağır olduğu belirtildi. Ambulans sürücüsü Hüseyin Akıllı'nın yakınlarını cep telefonu ile arayarak durumları hakkında bilgi verdi.

Jandarma, kaza nedeniyle soruşturma başlatırken, yaralanan şahısların araç içinde alkol aldıkları tespit edildi.