kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Köprüler yavaşlayacak
Yeni Haber
Yapı-Yol Sen üyeleri, sorunlarının çözülmesi talebiyle yarın otoyol ve köprülerde iş yavaşlatacak, tapu sicil, kadastro, İller Bankası, bayındırlık müdürlükleri ve karayolları iş yerlerinde ise iş bırakacak.

Yapı-Yol Sen'den yapılan yazılı açıklamaya göre yarın, İstanbul, İzmir Tahtalıçay, Aydın Otoyolu, Pozantı, Adana, Mersin, Gaziantep, Kandıra gişeleri başta olmak üzere birçok yerde iş yavaşlatma eylemi yapılacak.
İstanbul çevresinde ilk iş yavaşlatma saat 08.00'de Mahmutbey gişelerinde başlayacak. Eylem, Çamlıca gişelerinde saat 12.00'de, Fatih Köprüsü'nde ise saat 14.00'te başlatılırken, KESK Genel Başkanı İsmail Hakkı Tombul ve Yapı-Yol Sen Genel Başkanı Bedri Tekin Fatih Köprüsü'nde saat 15.00'te basın açıklaması yapacak.
Otoyollardaki iş yavaşlatma eylemleri, trafiğin yoğun olduğu saatlerde gerçekleştirilecek.

Yine yarın Ankara'da saat 11.00'de Çankaya Tapu Sicil Müdürlükleri önünde basın açıklaması yapılacak. Sendika üyeleri, daha sonra Bayındırlık ve İskan Bakanlığı önüne yürüyerek, saat 12.45'te de burada basın açıklaması yapacak.Eylem çerçevesinde yarın tapu sicil müdürlüklerinde günlük mahkeme müzekkereleri ve haciz işlemleri dışında hiçbir işlem gerçekleştirilmeyecek; alım, satım, imar ve ipotek işlemleri yapılmayacak.

Sendika üyeleri, otoyol ve köprüler ile tapu sicil müdürlüklerinde halka, eylemin amaç ve taleplerini anlatan bildiriler de dağıtacak.