kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Günün içinden
Türkiye'nin kralı Alex
Ankaraspor'un Türk vatandaşlığına geçen başarılı sol kanat oyuncusu Gökçek Vederson, Türkiye'deki en iyi Brezilyalı oyuncunun Alex olduğunu söyledi. Ricardinho ile Alex'in farklı meziyetlere sahip olduğunu belirten Gökçek Vederson, "Alex, Ricardinho'ya göre daha teknik ve takımına daha faydalı oynuyor. Bu yıl gol krallığının da bir numaralı favorisi Alex" diye konuştu.

Alkmaar'ın Çakır ısrarı
G.Birliği'nin başarılı futbolcusu Mehmet Çakır, AZ Alkmaar'ın transfer listesinde. Hollanda ekibinin genç oyuncuyu ligde ve kupada yapılan Fenerbahçe maçlarında izledikleri ve beğendikleri öğrenildi. Her iki karşılaşmada da Mehmet Çakır'ı beğenen kulüp yetkilileri, futbolcunun maç içindeki istatistiklerden de memnun kaldı. Alkmaar Kulübü'nün, golcü oyuncuya menajeri aracılığıyla transfer teklifi yaptığı ve Mehmet'in de olaya sıcak baktığı bildirildi.

Suns, Lakers'ı devirdi
NBA'de Batı Konferansı'nda play-off'lara kalmayı garantileyen Phoenix Suns, Los Angeles Lakers'ı 115-107 yendi. Suns'ta 5 oyuncu çift haneli rakamlara ulaşırken, 25 sayı, 11 asist ve 5 ribauntla karşılaşmayı tamamlayan Steve Nash, takımının galibiyetinde başrol oynadı. Diğer sonuçlar: Detroit-C.Cavaliers: 87-82, Toronto Raptors- Chicago Bulls: 103-89, Miami Heat-Charlotte Bobcats: 103-111, Philadelphie 76ers-Atlanta Hawks: 109-104, S.Kings-H.Rockets: 106-112.

Zenit'i Fatih düşünüyor

Rusya Ligi'nde bu sezon özellike son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla tehlike çanları çalan St. Petersburg'un Zenit takımında takım için karşılıksız futbol oynayan tek kişinin Fatih Tekke olduğu bildirildi. Rus Soviestkiy Sport gazetesinde "Sahanın ortasında'' başlığıyla yayımlanan haberde, takımın geleceği konusunda sadece milli futbolcu Fatih Tekke'nin kaygılandığı kaydedildi.