kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Ceyhun rahatsız!
Trabzonlu yıldız, "Hiçbir oyuncu yedek kalmak istemez. Benim açımdan hoş bir durum değil. Bunun kararını veren hocamıza saygı duymak lazım" dedi..
Trabzonspor'un son maçlarda yedek kalan futbolcusu Ceyhun Eriş, bir futbolcunun alıştığı bir ortamdan farklı bir ortama gelince istediği seviyeyi yakalamasının zaman aldığını, kendisinin de Trabzonspor'da bunu yaşadığını söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Kendimi değerlendirdiğim zaman tam belli bir seviyede değilim. Ama birçok insan kaç hafta oldu nasıl hâlâ istenilen seviyeye gelemedi diyebilir. Dışarıdan eleştirmek, yorum yapmak çok basit" diye konuştu. Bir futbolcunun her maçta aynı performansı sergilemesinin kolay olmadığını dile getiren Ceyhun, şöyle konuştu:

"YEDEK KALMAYI İSTEMEM"
"Nasıl bir işte çalışan bir insan her gün aynı keyif ve aynı arzulu performansı gösteremeyeceği gibi futbolda da bu böyle, her zaman istediğiniz performansı gösteremiyorsunuz. İster istemez belli şartlar oluşuyor. Hiçbir futbolcu yedek kalmak istemeyeceği gibi ben de yedek kalmak istemem, hoş bir şey değil bu ama bunlara takılıp sorun etmiyorum. Bir 11 yapmak teknik direktörün tasarrufunda olan bir konu."