kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Günün içinden 2
Belediye liderliği kaybetti
Türk Telekom Lig A'da Kocaelispor ile İzmit'te berabere kalan İstanbul Büyükşehir Belediyespor bir hafta oturduğu liderliği koltuğunu OFTAŞ'a kaptırdı. Stattaki elektrik arızası nedeniyle yarım saat geç başlayan maçta İstanbul Belediye 10. dakikada Ali Güzeldal'ın golüyle öne geçti. 18'de Mehmet Kahriman penaltıdan ev sahibine beraberliği getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye bu sonuçla puanını 55'e çıkarıp haftayı 56 puanlı liderin ardından 2. sırada tamamladı. Kocaelispor ise 33 puan ve averajla 13. sırada yer aldı.

Haftanın en iyisi Neslihan

İspanya Bayanlar 1. Voleybol Ligi (SFV) playoff karşılaşmalarında, haftanın en iyi oyuncusu Neslihan Demir Darnel seçildi. SFV'de sezonu ilk 8 sırada tamamlayan takımlar arasında 4'erli gruplar halinde oynanan play-off maçları serisinde, deplasmanda Universidad de Burgos'u 3-2 yenen Spar Tenerife'in yıldız oyuncusu Neslihan, maçta kaydettiği 32 sayı ile hem takımına galibiyeti getirdi, hem de lig boyunca 3. kez haftanın en iyi oyuncusu seçilme unvanını elde etti.

Süreyya destek istedi
Atletizm Federasyonu'nun milli takımda koşma şartı getirdiği Süreyya Ayhan Kop, kamp programlarının bozulmaması için kendilerine yardımcı olunmasını istedi. Süreyya Ayhan-Yücel Kop çifti, tüm hazırlıklarını Dünya Şampiyonası'na göre yaptıklarını belirterek, anlayış gösterilmesini talep etti. Federasyon Başkanı Mehmet Terzi ise Ayhan'ın Milletler Kupası'nda yarışması konusunda ısrarlı olduklarını belirtti.

İlk 32'ye 7 isim soktuk
Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda Türkiye ilk 32 sporcu arasına 7 isim sokmayı başardı. Bu isimler Semih Saygıner, Yılmaz Özcan, İlhan Kürküt, Tayfun Taşdemir, Adnan Yüksel, Murat Naci Çoklu ve Ekrem Beyaz oldu. Turnuvada üçüncü olan ve ödül törenine katılmayan Semih Saygıner'in bilardo federasyonu hakkındaki olumsuz sözleri de tepki çekti. Turnuvada Lomdahil birinci oldu.