kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Göksen Körezlioğlu
Profilo, inşaata yazlıkla dönüyor
İETT Garajı, Galata Köprüsü gibi tarihi yapılara imza atan Profilo, inşaat sektörüne Bodrum'daki yazlık projesiyle dönüyor. Metrekare fiyatı 2 bin Euro olan projenin ana hedefi İngilizler olacak..
İstanbul'daki İETT Garajı, Galata Köprüsü ve Yeşilköy'de İstanbul'un ilk villa projelerine imza atan Profilo Holding, inşaat sektöründe Bodrum Yalıkavak'ta başlattığı yazlık projesiyle atağa kalkıyor. Yalıkavak'ta 3 noktada arazisi bulunan Holding, ilk yazlık projesi Turkuaz Koy Evleri dışında, hem Yalıkavak hem de İstanbul'da başka projelere de start verecek.

53 MİLYON EURO CİRO
Profilo Holding Genel Koordinatörü Göksen Körezlioğlu, Turkuaz Koy Evleri'nin 2 fazdan oluşacağını söyledi. Körezlioğlu, projenin birinci fazının 126, ikinci fazının da 60 villadan oluşacağını dile getirdi. İlk fazı 2008 Nisan'ına kadar teslim etmeyi, ikinci faza ise ekim ayında başlamayı planladıklarını anlatan Körezlioğlu, her iki projeden toplam 53 milyon Euro'luk bir ciro beklentilerinin olduğunu söyledi. Yalıkavak'a İngilizlerin büyük ilgisi olduğuna dikkat çeken Körezlioğlu, vilların daha çok yabancılar tarafından alınacağını tahmin ettiklerini kaydetti. Körezlioğlu, birinci fazdaki villaların metrekare satış fiyatının 2 bin - 2 bin 100 Euro seviyesinde olduğunu söyledi. Bodrum'da biri 220 diğeri 60 dönümlük iki arazide daha yatırım planları olduğunu anlatan Körezlioğlu, şöyle konuştu: "220 dönümlük alanda turizm tesisi kuracağız. Ayrıca, İstanbul'da da çeşitli gayrimenkul projelerimiz var. Kartal'da bir alışveriş ve konut projemiz var. Güneşli'de havaalanı yolunda bulunan bakır tel fabrikası binasını da alışveriş merkezine çevireceğiz."
Haberin fotoğrafları