kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Telsim’den 'borcun bitsin' kampanyası
Yeni Haber
Telsim Mobil Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş, 24 Mayıs 2006 tarihinden önceki fatura borçlarının ödenmesi için, gecikme faizi indirim kampanyası başlatıyor. 9 Nisan - 8 Haziran tarihlerinde geçerli olacak kampanya kapsamında, borcun peşin ödenmesi halinde gecikme faizinin yüzde 75'i, 4 taksitte ödenmesi halinde gecikme faizinin yüzde 50'si silinecek.

Telsim Mobil Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş, 24 Mayıs 2006 tarihinden önceki fatura borçlarının ödenmesi için gecikme faizi indirim kampanyası başlatıyor. 9 Nisan - 8 Haziran tarihlerinde geçerli olacak kampanya kapsamında, borcun peşin ödenmesi halinde gecikme faizinin yüzde 75'i, 4 taksitte ödenmesi halinde gecikme faizinin yüzde 50'si silinecek. Ödemeler; Akbank, İş Bankası ve T.C. Ziraat Bankası şubelerinden ya da www.telsimborcumbitsin.com internet adresinden yapılabilecek.

Telsim Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Yusuf Adıgüzel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Telsim, cep telefonu hatlarından dolayı kapanmış eski abonelerine borçlarını ödeyebilmeleri için büyük kolaylık sağlıyor. Bu kampanyayla, 1 milyon 200 bin Telsim abonesine ulaşmayı ve geçmiş dönem faturalarını çeşitli nedenlerle ödeyememiş bu abonelere son bir fırsat sunmayı hedefliyoruz. Kampanyamız, yasal takibe maruz kalan fakat yüksek faizler yüzünden borcunu kapatamayanların yanında, küçük borçlarını unutan ya da göz ardı eden kişilerin de en uygun koşullarda ödemesini sağlayacak."

Kampanya kapsamında, abonelere gecikme faizleri ile birlikte toplam borçlarının tutarı ve kampanya kapsamında uygulanacak indirimler ile ilgili bilgilendirme mektupları postalanacak. Aboneler ayrıca, www.telsimborcumbitsin.com internet sitesini kullanarak, fatura borçları ile gecikme faizlerini sorgulayabilecekler, ödeme süreciyle ilgili bilgi alabilecekler ve ödeme yapabilecekler. Telsim, abonelerin gecikme faizleriyle birlikte toplam borçlarını ve indirim imkanlarını öğrenebilmeleri için ücretsiz erişilebilecek 0800 2111 0 542 no'lu çağrı merkezi de kuruldu.

Telsim A.Ş. yetkilileri, borcunu kampanya dahilinde ödeyenlerin ibra edilmiş sayılacağını ve haklarındaki yasal takibin sona ereceğini belirtirken, ödemeyenlerin ise "6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsili Usulü Hakkındaki Kanun" hükümleri gereğince temerrüt faizi uygulanması suretiyle tahsil edileceğini ve takibinin TMSF tarafından yapılacağını belirtiyorlar.