kapat
Üye OlÜye Girişi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Ece Uslu, kızlarına anne bulmaya çalışan bir doktoru canlandırıyor.
Bana hep ne zaman öleceğimi soruyorlar
Yeni dizisi 'Elveda Derken'de beynindeki tümör nedeniyle çok az ömrü kaldığını öğrenen bir doktoru canlandıran Ece Uslu, iki kızına yeni bir anne arayışında olmasıyla gündeme geldi. Uslu, "Herkes bana ne kadar ömrüm kaldığını soruyor" diyor..
Uzun zamandır ekranlara ara veren başarılı oyuncu Ece Uslu, yeni dizisi 'Elveda Derken'de beyninde tümor olduğunu öğrendikten sonra iki kızına bir anne arayışına giren doktor Lale karakterini canlandırıyor. Lale'yi 'ayakları yere basan, ne yapacağını bilen ve güçlü bir kadın' olarak tanımlayan Uslu, ondan çok etkilendiğini söylüyor: "Hayatın içindeyiz ve etrafımızda olan biten birçok şeyden haberdarız. Yakınlarımız, eş, dost ve arkadaşlarımız arasında benzer şeyler yaşayanlar var."

SER VERİP SIR VERMİYOR
İzleyenlerden çok güzel tepkiler aldığını belirten Uslu, bu beğenilerin gün geçtikçe artmasından dolayı çok mutlu olduğunu söylüyor. Hayranlarından en çok 'Ne zaman öleceksiniz?' sorusunu duyduğunu anlatan Uslu, bu konuda ser verip sır vermiyor. Daha önce rol aldığı dizilerde sevenlerinin kendisine canlandırdığı karakterin ismiyle seslendiğini söyleyen güzel oyuncu, "Bana artık Ece diye hitap ediyorlar. Beni rollerimden bağımsız şekilde tanımaları çok hoşuma gidiyor" diyor.
Haberin fotoğrafları