kapat
Üye OlÜye Girişi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Hollywood'da kadın rüzgarı
A.A
Demi Moore, Catherine Zeta-Jones, Sienna Miller gibi ünlü aktrislerin başrolünü üstlendiği iddialı filmlerin, ardı ardına gösterime girmesiyle beyazperdede 'kadın hakimiyeti' yaşanacak. 'entertainment tonight' adlı sitede çıkan habere göre; mayıs ayından itibaren beyazperdede kadınların rüzgarı esecek. İşte, bu yapımlar ve gösterim tarihleri:
Lucky You (4 Mayıs): Drew Barrymore ile Eric Bana'nın rol aldığı filmin konusu poker masası etrafında gelişiyor.
Georgia Rule (11 Mayıs): Lindsay Lohan, Felicity Huffman ve Jane Fonda'nın rol aldığı 'Georgia Rule', asi ve alkol düşkünü kızıyla uğraşmaktan bıkan Lilly'nin, onu Idaho'daki annesi Georgia'nın çiftliğine göndermesini konu alıyor.

ZETA-JONES'TAN KOMEDİ
No Reservations (27 Temmuz): Ünlü aktris Catherine Zeta-Jones ve Abigail Breslin'in rol aldığı komedi filmi, mükemmeliyetçiliğiyle tanınan Manhattanlı bir baş aşçının, 9 yaşındaki yeğeninin bakımını üstlenmesiyle altüst olan yaşamını anlatıyor.
Becoming Jane (3 Ağustos): Anne Hathaway, bu filmde ünlü yazar Jane Austen'i canlandırıyor. Yapım, Austen'ın gençlik yıllarını ve onun genç bir İrlandalı ile aşkını anlatıyor.
Stardust (10 Ağustos): Ünlü oyuncu Michelle Pfeiffer'ın başrolünü üstlendiği yapımda sanatçıya Sienna Miller, Claire Danes, Robert De Niro, Ian McKellen, Peter O'Toole ve Rupert Everett'tan oluşan kalabalık ve meşhur bir kadro eşlik ediyor.
Penelope (17 Ağustos): İki güzel yıldız Christina Ricci ile Reese Witherspoon'un birlikte kamera karşısına geçtiği film, bu yazın iddialı yapımları arasında.
Haberin fotoğrafları