kapat
Üye OlÜye Girişi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
O kötü bir evlat beni hep üzdü!
Bir süredir kızı Seren Serengil ile konuşmayan Nevin Serengil, bu küslüğün nedenini sadece Kanal 1'de yayınlanan 'Hey Canlı' programına açıkladı: Seren aile meselelerimizi ekrana taşıdı. O kötü bir evlat. Beni hep üzdü. Onunla barışmaya hiç niyetim yok!..
Ünlü sanatçı Seren Serengil'in annesi Nevin Serengil, kızıyla arasındaki küslüğün nedenini Kanal 1 ekranlarında yayınlanan 'Hey Canlı' programında anlattı. Günlerdir hiçbir röportaj talebini kabul etmeyen Nevin Serengil, sadece Kanal 1 Magazin Müdürü Reşat Balcıoğlu'na konuştu ve çarpıcı açıklamalar yaptı.

DOĞRU YOLU BULSUN
Seren Serengil tarafından iyi bir anne olmamakla suçlanan Nevin Hanım, "Kızım bana ihanet etti" dedi ve ekledi: "Seren kötü bir evlat. Zaman zaman fevri hareketlerde bulunuyor. Beni gerçekten çok üzdü. Tek dileğim en kısa zamanda yanlışlarını görüp doğru yola dönmesi. Ama maalesef o; insanın, hayatta annesinden, babasından ve kendisinden başka dostu olmadığını hala anlayamadı..."

O BENDEN İYİSİNİ BAŞARSIN
Serengil'in dışında iki çocuğu daha olduğunu ve onlarla sorun yaşamadığını belirten Nevin Hanım sözlerini şöyle sürdürdü: "Diğer çocuklarım evli ve çok mutlu. Onlar da fevri davranışları nedeniyle Seren'le konuşmuyorlar. Bir annenin evladını sevmemesi mümkün olamaz. Ama benim prensiplerim var ve Seren'in bunların dışına çıkması beni üzüyor. Bundan önceki tüm evliliklerine karşı çıktım ama beni dinlemedi. Bir tek son evliliğine onay verdim. Benim anneliğimi beğenmiyormuş. Dilerim o çocuğuna daha iyi bir anne olur..."