kapat
Üye OlÜye Girişi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Yeni çıkanlar
Ünlü dizilerin müzikleri
Bir dönem milyonları ekran başına kilitleyen yerli dizilerin müzikleri bir albümde toplandı. 12 Nisan'da müzik marketlerdeki yerini alacak albümde daha önce dizi soundtrack çalışmalarına girmemiş yeni şarkılar da yer alıyor. Albümde 'Beyaz Gelincik' dizisinde Kıraç yorumuyla dinlediğimiz 'Gelincik Çılgın Aşkım' ve 'Söz Verdim'; 'Bir İstanbul Masalı'ndan 'Kördüğüm' ve 'Olur Ya'; 'Aliye'den 'Mutlu Olmak İstiyorsan' ve 'Ninni'; 'Rüya Gibi'den 'İkili Delilik' ve 'Hırsız Polis'ten 'Yarım Bıraktın' gibi parçalar var.

Baha'dan 'Aşk Yemini'

Aşk şarkıları dillerden düşmeyen ünlü sanatçı Baha, yeni albümünü geçtiğimiz günlerde çıkardı. Müzik yönetmenliğini Metin Özülkü'nün yaptığı albüm; adını, Baha'nın hayranlarıyla birlikte hazırladığı 'Aşk Yemini' adlı şarkıdan alıyor. Esen Müzik'ten çıkan albümde 4'ü hareketli olmak üzere 12 şarkı var. 'Issız Ada', 'Aşka Gel', ' Mahsur Kaldım' albümün hit'lerinden.

USTALARDAN unutulmaz yorumlar
Birçoğu hayatta olmayan 16 unutulmaz sanatçı ve eserden oluşan Türk Sanat Müziği albüm serisinin 2'ncisi 'Evvel Zaman İçinde 2' müzik marketlerdeki yerini aldı. Albümde Müzeyyen Senar, Nesrin Sipahi, Zeki Müren, Mediha Demirkıran, Münir Nurettin Selçuk, Hamiyet Yüceses, Yaşar Özel, Serap Mutlu Akbulut, Mustafa Sağyaşar ve Sevim Tuna gibi isimlerin usta yorum ve şarkıları toplandı. Müzikal danışmanlığını Zeynettin Maraş'ın yaptığı albümde; Seninle Bir Sonbahar', 'Sana Dönmek Ne Güzel', 'Bu Akşam Bütün Meyhanelerini' ve 'Ayrılık Ümitlerin Ötesinde Bir Şehir' gibi unutulmaz eserler bulunuyor.

Faruk Tınaz geri döndü!
Türk Müziği yorumcula-rından Faruk Tınaz, 13 yılaradan sonra tekrar müzikdünyasına geri döndü.1990'lı yılların sonuna doğ-ru yaklaşık 20 yıldır sürdür-düğü mesleğini bırakıptekstil sektörüne yönelenTınaz, 'Din-lenesi Şar-kılar' adlıbir albümçıkardı. Tınaz,albümdeTürk HalkMüzi-ği'ninklasikleriarasında yer alan 'BeyazGiyme' ve Yeşil Ördek'inyanı sıra 'Rüya Gibi UçanYıllar' ve 'Benzemez KimseSana' gibi şarkıları daseslendirdi.

Hünel'den'Dönemem'
Son albümünü 4 yıl önceçıkaran Aslı Hünel 'Döne-mem' adlı yeni albümüylehayranları-nın karşısı-na yenidençıktı. HerzamansöylediğiTürk SanatMüziği'nindışına çıkanHünel, budefa fante-zi pop ağır-lıklı parçalar seslendirdi.Seyhan Müzik'ten çıkan al-bümde 8 parça yer alıyor.Albümdeki parçaların sözve müzikleri ünlü şarkıcıDoğuş'un imzasını taşıyor.Hünel'in ilk klibi ise 'DağlarDağlar' adlı şarkıya çekildi.Klibin yönetmenliğini Ke-mal Başbuğ yaptı.

Yeni bir yorum
'Yalancı Şahidim', 'Sürgün' ve 'Bana Sen Lazımsın' adlı eserleri beğeni toplayan, Hande Yener ve Rafet El Roman gibi isimlerle çalışan Ender'in ilk albümü çıktı. 'Enderin' adlı albümdeki parçalar, Ender ve Can Sanıbelli'ye ait. 1980 doğumlu olan genç şarkıcı İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi alıyor.
Haberin fotoğrafları