kapat
Üye OlÜye Girişi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Kardeşleri Pax Thien'i benimsedi
Angelina Jolie'nin Vietnam'dan evlat edindiği 3 yaşındaki yeni oğlu Pax Thien, ağabeyi Maddox ve ablası Zahara ile çoktan kaynaştı. Zahara ile oyun oynayan küçük çocuk, uyku vakti geldiğinde ağabeyi Maddox'un yanına gidiyor..
Her fırsatta ailesini genişletmeyi istediğini söyleyen ve bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde Vietnam'dan 3 yaşında bir erkek çocuğu evlat edinen Angelina Jolie, şu sıralar tüm vaktini çocuklarıyla geçiriyor. Ailelerine yeni katılan Pax Thien'in uyum sürecinde yanında olmak isteyen ve setlere bir süreliğine ara veren Jolie'ye, oğlu Maddox ile kızı Zahara da yardımcı oluyor. Güzel yıldız, Amerika'ya dönmeden önce kısa bir süre çocuklarıyla birlikte Vietnam'da bir otelde kaldı. Otelin havuzunda ablası Zahara ile oynayan, gece de ağabeyi Maddox'la uyumayı tercih eden Pax Thien'in bu hali en çok annesini sevindirdi.

GÜVENİ ZAMANLA OTURACAK
Küçük çocuğu 'çok ciddi ve sevimli bir çocuk' diye tanımlayan güzel yıldız, kardeşleriyle bu kadar çabuk kaynaşmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Küçük oğlunun aileye olan güveninin zamanla oturacağına inanan Jolie ekledi: Hepimiz birlikteyken her şey daha da kolay olacak. Vietnam yasalarına göre evli olmayan çiftlere evlatlık verilmediği için Angelina Jolie, resmi işlemleri Brad Pitt olmadan tek başına gerçekleştirmişti.
Haberin fotoğrafları