kapat
24.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Ölsem bile beni unutmayın Corinne
Beni unutmayınız Corinne, hatta bu harpte ölsem bile." Bu duygu yüklü cümleler savaşın en çetin günlerinde Çanakkale Maydos Karargahından İtalyan kökenli bir kadına, Madam Corinne'ye yazılmış bir mektubun son satırları. Tarih 17 Mayıs 1331 (1915). İmza, 19 Fıkra Kumandanı Kemal.
Tüm Metin

  'Türkiye'ye aslanlar gibi dönüyoruz!'
Henrik Liljegren'e ise bir think tank grubunda çalışma teklif edilmiş. Ayrıca günlük bir gazeteden de köşe yazarlığı teklifi almış. Nil Hanım "Hiçbiri olmazsa çalışmalarımda benim yanımda olsun yeter" diyor! Onu önce, eski İsveç Büyükelçisi Henrik Liljegren'in Türk eşi...
Tüm Metin

  Tahterevali oyununa son
Kırşehir Valiliği'ne 3 kez mahkeme kararıyla dönen İrfan Kurucu, 17 gün sonra yeniden merkeze alındı. Kurucu'nun mahkeme kararıyla eski görevine tekrar dönmemesi için İçişleri Bakanlığı ilginç bir yöntem buldu: Kurucu, Temmuz ayında yaş haddinden emekliye ayrılacaktı.
Tüm Metin

  Türk Taliban Küba'da
Taliban adına savaşan Türk genci Murat Kurnaz, Küba'daki Amerikan üssü Guantanamo'ya gönderildi. Alman Der Spiegel dergisinin haberine göre, Amerikan askerleri tarafından Afganistan'da tutuklanan 20 yaşındaki Kurnaz, insan hakları örgütlerinin kötü muamele yüzünden eleştirildiği kampta esir hayatı yaşayacak.
Tüm Metin

  Kılınç Paşa'nın gözyaşları
Harp Akademileri Komutanlığı'nda düzenlenen seminerde Avrupa Birliği dışındaki arayışlara yönelik konuşmasıyla kamuoyunda tartışma yaratan MGK Genel Sekreteri Orgeneral Tuncer Kılınç dün "general" kimliğinin dışında, "baba" sıfatı ile kameraların karşısına çıktı.
Tüm Metin

  Bu Apo başka Apo
Yerel bir kanalda yayınlanmaya başlayan düğün kasetinde genç kadının öğretmenevinde söylediği şarkı bölücü terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'a mal edilince ortalık karıştı. Kaset Antalya Cumhuriyet Savcılığı tarafından incelemeye alındı. Savcılık soruşturma başlattı.
Tüm Metin

  Kezer'i unutmadık
Karşıyaka Mezarlığı'nda mezarı başında düzenlenen anma töreninde, Çağdaş Gazeteciler Derneği Genel Başkanı İsmet Demirdöğen bir konuşma yaparak, Kezer'in katillerinin hala yakalanmamış olmasını eleştirerek "Bu devletin ayıbıdır. Biz İzzet'i yaşatmaya devam edeceğiz" dedi.
Tüm Metin

  Marmara yine kıpır kıpır
Kabusumuz olan deprem, dün sabah saat 04.36'da yine Marmara Denizi'nde hortladı. Merkez üssü Tekirdağ açıklarında meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremde can ve mal kaybı olmadı; panik de yaşanmadı. Tekirdağ Valisi Cemalettin Sevim, "Depremin olduğu saatlerde Tekirdağ'da sağanak yağış vardı.
Tüm Metin

  Mama'ya karakolda tecavüz
Ataköy'deki Osmaniye Polis Karakolu'na götürülen 21 yaşındaki N.K. ifadesi alındıktan sonra Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na gönderildi. G.S adlı genç kızı pazarladığını doğrulayan N.K. "Adının Kıvanç olduğunu söyleyen kişiyle saat 21.30 sıralarında Ataköy Atrium'un önünde buluştuk. Meğer polismiş.
Tüm Metin

  Kayınpederini öldürdü
Polislere "İnfazımı yakmazsanız teslim olurum" diyen öfkeli damat, olumlu cevap alınca havaya bir el ateş edip teslim oldu. Kayınpederini, kendisini karısı Fulya'dan ayırdığı için öldürdüğünü belirten Başaran'ın iki gün önce de annesine kızıp evinin eşyalarını dışarı attığı belirtildi.
Tüm Metin

  18 yaşındaki kızın sır intiharı
Bu görüşmenin hemen ardından balkona çıkan genç kız, kendini boşluğa bıraktı. Yoldan geçenler tarafından Özel Ataköy Karakolu'na kaldırılan talihsiz kızın olay yerinde can verdiği anlaşıldı. Gönül Taşdemir'in ailesinin varlıklı olduğunu belirten komşuları, "Çok içine kapanık bir kızdı.
Tüm Metin

  Ne güzel bağış yaptın sen Müjde Abla
Ar şöyle devam etti: "Projeyi beldedeki Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait binada oluşturacağım. Merkezin kurulacağı binada onarım çalışmaları hemen başlatıldı. Beldedeki çocuklar ilk kez bilgisayarla tanışacaklar. Beni büyük bir merak ve destekle kaşıladılar. Bu merkez sayesinde bilgisayar çağına...
Tüm Metin

  Antalya'yı sel aldı
Şehirlerarası Otobüs Terminali sular altında kaldı ve terminalin çatısının bir bölümü uçtu. Araçlar göle dönüşen yollarda kalırken, Antalya-Kemer karayolunda heyelan meydana geldi. Hızı saatte 90-110 kilometre olan şiddetli rüzgar ve sağanak yağış kentte yaşamı olumsuz etkiledi.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Çanakkale'de 21 yaşındaki Aysel Çelik, kısa bir süre önce eşinden ayrılınca bunalıma girdi. Çelik, öğle saatlerinde Kilitbayır motorlarının bulunduğu iskeledeki kayalıklardan kendini denize attı. Bu sırada bölgede bulunan Falcon isimli acente motorunda çalışan Murat Akyel(32)...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır