kapat
24.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Ermeni sorgusu
Fransa'da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk ayağı 21 Nisan'da yapılacak. Seçimler öncesi Fransa'daki Ermeni lobisi, harekete geçerek adayları etki altına almak için kolları sıvadı. Ermeni Davasını Savunma Komitesi (CDCA) adaylara birer mektup gönderdi. Mektupta "Ermeni soykırımının...
Tüm Metin

  Şimdi okullu olduk!
Kızlı-erkekli öğrenciler, burkalarını atıp başörtü takan kadın öğretmenler 6 yıl aradan sonra ilk kez okullara girme şansı buldu. Eğitim yılı açılışını yapan Başbakan Hamid Karzai "Bugün ulusumuz kederden değil mutluluktan ağlıyor" dedi ve gözyaşlarını tutamadı.
Tüm Metin

  Pardon, bu siste iniş yapamam
İngiltere'de, Newcastle'dan Londra'daki Stanstead Havaalanı'na yolcu taşıyan "Go" adlı firmaya ait Boeing 737 uçağının pilotu, kalktıktan tam 30 dakika sonra şöyle bir anons yaptı: "Ben sisli havalarda iniş yapamam, bunu daha öğrenmedim..." Ve bu bir şaka değildi... Uçakta bulunan 92 yolcu...
Tüm Metin

  Lübnan gazetesi "Suudi planı"nı yayınladı!
İşte gazetenin iddiasına göre taslak metin: 1- İsrail, Golan ve Lübnan'daki işgal edilmiş topraklar dahil 1967'deki işgal ettiği topraklardan çekilecek. 2- Başkent Kudüs olan Filistin devleti kurulacak. 3- BM'nin 194 sayılı kararına uygun olarak mülteci sorununa çözüm bulunacak.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
ABD Başkanı George W. Bush, Irak lideri Saddam'ın kitle imha silahlarına sahip olduğuna inanmasına rağmen yakın gelecekte bir harekat olmayacağını açıkladı. Bush, "Müttefiklerimize danışacağız. Saddam konusunu halledeceğiz. Bunu o da biliyor. Irak'ta rejim değişikliği istiyoruz" diye konuştu.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır